آغاز همکاری دو جانبه علوم پزشکی اراک و دانشگاه دمشق

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در راستای توسعه همکاریهای بینالمللی، راه های بررسی تفاهم همکاری بین دو دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشگاه دمشق بررسی شد. دکتر سید محمد جمالیان در اینباره اظهار کرد: استان مرکزی یک استان صنعتی است و قلب صنعتی کشور محسوب میشود و صنایع متفاوتی مانند آلومینیوم، آب سنگین، پالایشگاه،

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در راستای توسعه همکاریهای بینالمللی، راه های بررسی تفاهم همکاری بین دو دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشگاه دمشق بررسی شد.
دکتر سید محمد جمالیان در اینباره اظهار کرد: استان مرکزی یک استان صنعتی است و قلب صنعتی کشور محسوب میشود و صنایع متفاوتی مانند آلومینیوم، آب سنگین، پالایشگاه، پتروشیمی و دیگر صنایع در این استان فعال هستند.
وی افزود: یکی از ماموریت های اصلی و مرجعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک بحث آلایندههاست که اقدامات تحقیقاتی، پژوهشی و درمانی بسیاری در این حوزه در حال انجام است و بستر مناسبی برای گسترش روابط بینالمللی در این مورد فراهم است تا از ظرفیت و تجارب موجود، استفاده ای دوطرفه شده و تعاملی مطلوب برقرار شود.
دکتر جمالیان گفت: از این رو به منظور افزایش تعاملات در حوزههای آموزشی، پژوهشی و استفاده از توانمندیهای مشترک دو دانشگاه، بویژه انجام پروژههای مشترک آموزشی و پژوهشی نو از رئیس دانشگاه دمشق و معاونین این دانشگاه برای بازدید از شهر اراک و دانشگاه علوم پزشکی اراک دعوت می کنیم تا از نزدیک شاهد ظرفیت و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی اراک باشند.
وی ادامه داد: خدا را شاکریم که در چند سال اخیر در بحث روابط بین الملل دانشجویان متفاوت از کشورهای مختلف در دانشگاه علوم پزشکی اراک حضور پیدا کردند و از ظرفیت رشتههای تخصصی، عمومی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، استفاده خوبی شده است و امیدوارم که بتوانیم تعاملات خوبی با کشور سوریه داشته باشیم و با تکیه بر ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی اراک و دمشق در مباحث تحقیقاتی، آموزشی، پژوهشی و توریست درمانی تعامل دو طرفه برقرار شود.
وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی اراک چندین مرکز تحقیقاتی فعال در مباحث مختلفی همچون طب سنتی، غدد و… وجود دارد که اقدامات تحقیقاتی متفاوتی در آنها انجام میگیرد و امیدواریم که از ظرفیت مجلات دانشگاه دمشق نیز برای محققین دانشگاه علوم پزشکی اراک به خصوص در بحث آلاینده ها استفاده کامل داشته باشیم تا به موازات آن مقالات مناسبی برای دو کشور تولید و انتشار داده شود چرا که مطمئنا تبادلات علمی، تحقیقاتی و آموزشی باعث پیشرفت و پیشبرد اهداف دو دانشگاه خواهد شد.
جمالیان تاکید کرد: استان مرکزی یکی از قطبهای درمان سرطان با بروزترین و مجهزترین دستگاه ها در غرب کشور است و دستگاه شتابدهنده بیمارستان آیت الله خوانساری جزو جدیدترین دستگاه های روز دنیاست. در این مرکز بیمارانی که نیاز به رادیوتراپی و اشعه درمانی دارند، خدمات درمانی خود را با بهترین کیفیت دریافت می کنند.
وی اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری دانشگاه نیز یکی از مجهزترین مراکز با وسایل به روز است و بیماران می توانند خدمات تشخیصی و درمانی خود را با مراجعه به مرکز مربوطه دریافت کنند، همچنین وجود متخصصین و فوق تخصص های با تجربه در درمان بیماران مغز و اعصاب یکی از نقاط قوت دانشگاه علوم پزشکی اراک و استان مرکزی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک که در ارتباط ویدئوکنفرانسی با دانشگاه دمشق سخن می گفت، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان مرکزی در شاهراه مواصلاتی شرق به غرب کشور قرار گرفته و متاسفانه حوادث ترافیکی بسیاری در استان بوقوع می پیوندد، لذا بیماران ترومایی در استان زیاد هستند که همین امر باعث اختصاص یکی از بیمارستانهای اصلی استان به درمان بیماران ترومایی شده است و علاوه بر خدمات درمانی، اقدامات تحقیقاتی چشمگیری در رشته های متفاوت ارتوپدی، جراحی، مغز و اعصاب و عمومی نیز در دست انجام و بررسی است.
به گزارش ایسنا، به نقل از علوم پزشکی اراک، رئیس دانشگاه دمشق نیز گفت: دانشگاه دمشق یک دانشگاه عمومی و شامل کلیه تخصص های پزشکی و غیر پزشکی است و می بایست که در این تفاهمنامه دو دانشگاه انتظارات خود را از یکدیگر بیان کنند تا بتوانیم حداکثر استفاده را از تجارب یکدیگر داشته باشیم.
وی افزود: این ملاقات یکی از مهم ترین ملاقات های دانشگاه دمشق با دانشگاه های خارجی است و امیدواریم که هرچه سریعتر این تفاهم نامه عملی و به صورت کتبی و رسمی به مرحله اجرایی برسد.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0