آموزش رایگان تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال دو بال پرواز و موفقیت در بازارهای مالی چه فارکس چه رمز ارز و چه سهام میباشد. در این مقاله به شما خواهیم گفت چطور این دو تحلیل را بصورت رایگان بیاموزید. یکی از روشهای جذاب برای سرمایهگذاری در سراسر دنیا، بورس اوراق بهادار است و به دو روش
تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال دو بال پرواز و موفقیت در بازارهای مالی چه فارکس چه رمز ارز و چه سهام میباشد. در این مقاله به شما خواهیم گفت چطور این دو تحلیل را بصورت رایگان بیاموزید.
یکی از روشهای جذاب برای سرمایهگذاری در سراسر دنیا، بورس اوراق بهادار است و به دو روش سرمایهگذاری مستقیم و غیرمستقیم امکانپذیر است. در روش غیرمستقیم، افرادی بسیار حرفهای و خبره در این حوزه، برای دیگر اشخاص خریدوفروش را انجام میدهند و انجام عملیات کاملاً براساس دانستههای آنها صورت میگیرد. این روش برای افرادی مناسب است که زمانی برای یادگیری و کسب تجربه در حوزهٔ مالی را ندارند.
در روش مستقیم، افراد بهصورت شخصی خریدوفروش اوراق بهادار و سهام را انجام میدهند و برای افزایش تجربه و دانش خود درزمینهٔ مالی تلاش میکنند. معاملهگری و سرمایهگذاری در روش مستقیم، هنگامی موفق است که فرد تجربه و علم زیادی در این حوزه داشته باشد.
یکی از تحلیلهای کاربردی در بازارهای مالی جهت سرمایهگذاری و فعالیت در آن، تحلیل تکنیکال است. در این نوع تحلیل، رفتار احتمالی سهام در آینده براساس قیمتهای پیشین، نمودارهای قیمتی و الگوهای مختلف پیشبینی میشود. تمام این مواردی که گفته شد، جزئی از تحلیل تکنیکال هستند و ما در این مقاله قصد داریم نکاتی را برای شما عزیزان دربارهٔ این تحلیل بازگو کنیم.
تحلیل تکنیکال چیست؟
افراد هنگامیکه وارد بازارهای مالی میشوند، به سؤالی بزرگ برمیخورند، آنهم این است که تحلیل تکنیکی چیست و چگونه باید از آن در بازار استفاده کرد. صحبتهای اولیه راجعبه تصمیمات سرمایهگذاری معمولاً حول محور فروش، ترازنامهٔ شرکت یا درآمد است. باید بدانید تحلیلهایی که مبتنیبر رویدادهایی مانند کاهش تولید نفت، پیشبینی رشد فروش یا تغییر سلیقهٔ مصرفکنندگان است، تحلیل فاندامنتال نامیده میشوند.
تحلیل تکنیکی روند آینده را براساس نمودارهای تاریخ قیمت داراییهای متمرکز پیشبینی میکند و با تحلیل فاندامنتال تفاوت دارد. این تحلیل عملکرد بازار را با استفاده از نمودارهای قیمتی مطالعه میکند و بهمنظور تشخیص روند بازار یا قیمت در آینده بهکار میرود.
تحلیلهای تکنیکال بهبیاندیگر، آیندهٔ قیمت را براساس رفتار گذشتهٔ آن پیشبینی میکنند و معاملهگران تکنیکال عملکرد قیمت فعلی با پیشینهٔ داراییها را قابلاطمینانتر میدانند. افرادی که تحلیلگر تکنیکال هستند، بههیچعنوان به دنبال اندازهگیری ارزش ذاتی اوراق بهادار نیستند. این افراد از ابزارهایی ویژه و نمودارها برای شناسایی الگوها جهت نشان دادن قیمتهای آینده استفاده میکنند. تحلیلگران تکنیکال به این موضوع اعتقاددارند که عملکردهای پیشین و فعلی سهام یا بازارها روی آیندهٔ عملکرد آنها تأثیرگذار است.
تحلیل تکنیکال اصطلاحی عمومی است که برای استراتژیهای مختلف جهت تفسیر عملکرد قیمتهای سهام یا بازارهای مالی استفاده میشود. اکثر تحلیلهای تکنیکال روی تعیین تداوم روند یا معکوسشدن آنها تمرکز میکنند. افراد تحلیلگر براساس خطوط روند، انواع نمودارها و سایر ابزارهای تکنیکال، تصمیم میگیرند و اکثر افراد از ترکیب اینها برای تحلیل استفاده میکنند.
تاریخچهٔ تحلیلهای تکنیکال
باید بدانید که تحلیلهای تکنیکال در بازارهای مالی و روند آن، سابقهای چندصدساله دارد، مثلاً در قرن هفدهم، جوزف دلاوگا از تحلیلهای تکنیکال برای پیشبینی بازار هلند استفاده کرد. تحلیلهای تکنیکال امروزی که به شکلی مدرن درآمدهاست، پیشرفت خود را مدیون این افراد است:
- چارلز داو
- رابرت ریا
- ویلیام پی همیلتون
- نیکولاس دارواس
- ادسون گلد
افرادی که نام بردیم دیدگاههای جدیدی را در بازارهای مالی پیاده کردند که اندازهگیری نمودارها را به بهترین شکل ممکن امکانپذیر میکند. با انتشار کتاب تحلیل تکنیکال، روند سهام در سال 1948، مجموعهٔ متنوعی از نظریههای تحلیلگران تکنیکال توسط رابرت در ادواردز و جان مگی ارائه شد.
تحلیلهای تکنیکال چه تأثیری روی عملکردهای معاملاتی دارند؟
فردی که بدون دانش و استفاده از روشهای تحلیلی در بورس پیش میرود، مانند کسی است که برای انجام کار خود تاس میاندازد. اگر بخواهید منطقی فکر کنید، احتمال آوردن عدد 6 خیلی زیاد نیست و درواقع یک ریسک بسیار بزرگ برای سرمایهگذار است. با تحلیلهای تکنیکال میتوان تغییرات قیمت یک دارایی را بهراحتی بررسی کرد و زمان مناسب برای خریدوفروش آن را تشخیص داد.
تفاوت تحلیلهای تکنیکال با تحلیلهای بنیادی
افراد توسط تحلیل فاندامنتال ارزش ذاتی اوراق بهادار را پیدا و آن را با قیمت روز مقایسه میکنند و همانطور که پیشتر هم گفتیم، روند تحلیل در روش تکنیکال کاملاً متفاوت است. تاریخچه، شاخصها، موارد مؤثر روی عرضه و تقاضا در روش تکنیکال کمک میکنند تا رفتار قیمت را پیشبینی کنیم.
معاملهگرانی که حرفهای هستند، از همهٔ روشهای تحلیل برای پیشبینی بازار استفاده میکنند، یکی از بهترین تکنیکها این است که دو روش را باهم بلد باشید. یادگیری و کسب تجربه در این دو تحلیل، بهطور همزمان قطعاً زمان زیادی از شما خواهد گرفت، به همین دلیل افراد سرمایهگذاری در صندوقها را بهجای یادگیری و کسب تجربه در این حوزه انتخاب میکنند.
مزایای تحلیل تکنیکال
تحلیلهای تکنیکال را میتوان روی نمودارهای متفاوتی مانند سهام، شاخص، کالا، ارز و غیره استفاده کرد و این یکی از دلیلهایی است که تحلیلگران تکنیکال در انواع بازارها فعال هستند. این نوع تحلیل تشخیص زمان ورود و خروج معامله را آسانتر میکند. افرادی که تحلیلهای تکنیکال انجام میدهند، براساس استراتژی معاملاتی خود، سهام یا ارزهای موردنظر را طی بازههای زمانی کوتاه مدیریت میکنند. آنها خیلی راحت میتوانند از تغییرات کوچک نوسانگیری کرده و سودهای زیادی ببرند. این تحلیل به روشهای مختلفی تفسیر میشود و فرد تحلیلکننده با اشراف بر همهٔ این تفسیرها تصمیمگیری مناسب شرایط را انجام میدهد.
تمایل سرمایهگذاران به رفتارهای الگودار سبب میشود تا تغییرات قیمتی در بازار تکرارشونده باشند و بهدلیل وجود روندهای قدرتمند، روش تکنیکال عملکرد خوبی درزمینهٔ بازار ارز از خود نشان میدهد. قیمتهای تعیینشده در بازار، مجموع اطلاعات مشارکتکنندگان در بازار را بههمراه قدرت تقاضاکنندگان و عرضهکنندگان نشان میدهد.
تحلیلهای تکنیکال رویکردهایی بسیار منعطف دارند و سرمایهگذاران میتوانند براساس روش خاص خود، از آن بهره بگیرند. افرادی که روش تکنیکال را بهکار میبرند، میتوانند استراتژی خاص خود را داشته و براساس معاملهٔ آن را انجام دهند. میتوان گفت این نوع تحلیل، نیازی بهصورت های مالی و داشتن دانش بالا علوم اقتصادی یا مالی ندارد. امکان کامپیوتری کردن استراتژیهای معاملاتی با این تحلیل بهراحتی امکانپذیر است و میتوان معاملات را بدون زمان گذاری مداوم روی نمودار فراهم کرد.
تحلیل تکنیکال سبب بهوجود آمدن چه توانمندیهایی در تحلیلگران میشود؟
- افرادی که تحلیل تکنیکال را روی نمودارهای موردنظر خود پیاده میکنند، تنها روی نمودار قیمت تمرکز دارند. آنها با نگاه کردن به نمودارهای قیمت، میتوانند بهراحتی شاهد تقابل و رویارویی عرضه و تقاضا باشند. اکثر تحلیلگران این باور را دارند که تغییرات قیمت تابعی است از عرضه و تقاضای سهامداران در بازار مالی. اگر قیمت سهمی متعادل باشد، عرضه و تقاضای آن نیز در بازار یکسان و معتدل است؛ اگر قیمت سهم از قیمت تعادلی آن پایینتر رود، میزان تقاضا بیشتر میشود. بهعبارتدیگر، در این قیمت، افراد معاملهگری که تمایل بیشتری به خرید سهم دارند، کمتر سهام خود را میفروشند. این یعنی سهم موردنظر نسبتبه قیمت تعادلی خود در بازار ارزانتر است که رقابت بر سر خرید سهم را ایجاد میکند و درنتیجه قیمت آن افزایش مییابد.
در موارد عکس آن، هنگامیکه قیمت سهم از قیمت تعادلی بالاتر میرود، میزان عرضهٔ سهم از میزان تقاضا بیشتر میشود. این یعنی رقابت بر سر فروش سهم بالاتر رفته و باعث کاهش قیمت در بازار میشود. این افزایش و کاهش میزان عرضه و تقاضا، سبب میشود قیمت سهام بهصورت کاهشی یا افزایشی تغییر کند و باعث ایجاد نمودار نوسانی میشود.
- افرادی که تحلیلهای تکنیکال انجام میدهند، بهصورت های مالی نیازی ندارند و بر این باورند که همهٔ موارد در قیمت لحاظ شدهاست. این افراد به چرایی افزایش و کاهش قیمت سهام توجه ندارند، بلکه به نمودار قیمتی تکیه میکنند و با ابزارها روند قیمتی را تحلیل و شناسایی میکنند. آنها نقاط بازگشتی محتمل را تشخیص داده و براساس این تحلیلها تصمیمهای منطقی میگیرند.
- افراد تحلیلگر تکنیکال، تنها با یک نگاه ساده به نمودارهای قیمتی میتوانند سطوحی که قیمت به آنها واکنش نشان دادهاست را شناسایی کنند. آنها میتوانند سطوح واکنشی و روندهای آینده را پیشبینی کنند.
- فردی که بهصورت تکنیکال تحلیل میکند، میتواند نقاط هدف را که برای خریدوفروش مناسب هستند شناسایی کند. آنها توانایی تدوین استراتژیهای معاملاتی را دارند و میتوانند با ریسک پایین، وارد معامله شوند.
- تحلیلگران میتوانند هنگام استفاده از روش تکنیکال، برنامههای معاملاتی و کامپیوتری را تدوین و آنها را کنترل کنند.
بهترین مرجع یادگیری تحلیل تکنیکال
اگر شما نیز به دنبال یادگیری تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال هستید بهترین مرجع برای شما سایت تجارت فارکس میباشد. ما در سایت تجارت فارکس بهترین آموزش تحلیل تکنیکال و آموزش تحلیل فاندامنتال را بصورت درس به درس بصورت پیوسته برای شما بصورت رایگان ارائه کرده ایم.
کافی است تا روی عبارت آموزش تحلیل تکنیکال برای مشاهده تمامی دروس تحلیل تکنیکال و روی عبارت آموزش تحلیل فاندامنتال برای مشاهده تمامی دروس آموزش فاندامنتال کلیک کنید.
یقینا شما نیز از اینکه این آموزش ها با این کیفیت به رایگان ارائه شده اند شگفت زده خواهید شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0