ائتلاف الفتح: تصمیم مخالفت با حضور نیروهای خارجی در عراق قطعی است

نماینده ائتلاف الفتح عراق امروز، دوشنبه اعلام کرد، حضور نیروهای نظامی خارجی تهدیدی مستقیم علیه امنیت کشور است و تصمیم اخراج آنها قطعی و بیبازگشت است. به گزارش ایسنا، محمد البلداوی، نماینده ائتلاف الفتح عراق به خبرگزاری المعلومه گفت، دولت کنونی باید به اقداماتی که دولت قبلی در اخراج نیروهای نظامی خارجی از کشور آغاز

نماینده ائتلاف الفتح عراق امروز، دوشنبه اعلام کرد، حضور نیروهای نظامی خارجی تهدیدی مستقیم علیه امنیت کشور است و تصمیم اخراج آنها قطعی و بیبازگشت است.
به گزارش ایسنا، محمد البلداوی، نماینده ائتلاف الفتح عراق به خبرگزاری المعلومه گفت، دولت کنونی باید به اقداماتی که دولت قبلی در اخراج نیروهای نظامی خارجی از کشور آغاز کرد، ادامه دهد.
او تاکید کرد، نگاه آیندهنگرانه هر انسان منصفی پی میبرد که این نیروها تهدیدکننده امنیت کشور و کل منطقه هستند زیرا میخواهند عراق را به پایگاهی برای حمله به کشورهای همجوار تبدیل کنند و این امر غیرقابل قبول است.
او اضافه کرد: ما میخواهیم در کشوری باثبات زندگی کنیم نه اینکه در منطقه شاهد درگیریها و جنگها باشیم و آمریکا عراق را تبدیل به میدانی برای بحرانهایش کند.
این عضو الفتح تاکید کرد، نیروهای امنیتی قادر به کنترل اوضاع امنیتی و خنثی کردن هرگونه خطر تروریسم هستند.
او اشاره کرد، مصوبه اخراج نیروهای نظامی بیگانه بیبازگشت بوده و به منزله تصمیم ملی کل عراقیها بدون هیچ استثنایی است.
پارلمان عراق بیش از یک سال پیش اخراج نیروهای خارجی از جمله آمریکاییها از این کشور را مصوب کرد.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰