تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 اکتبر 2021 - 20:29
کد خبر : 44720

احتمال طغیان پوره‌های سن در مزارع به دلیل کاهش بارندگی ها

احتمال طغیان پوره‌های سن در مزارع به دلیل کاهش بارندگی ها

ایسنا/کردستان مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعلام کرد که باتوجه به کاهش بارندگی‌ها و افزایش دما در روزهای اخیر امکان طغیان پوره‌های سن وجود دارد و کشاورزان باید انگیزه کافی برای مبارزه با آفت و محلول پاشی زمین خود را داشته باشند. مهدی فتحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شرایط ویژه زراعت

احتمال طغیان پوره‌های سن در مزارع به دلیل کاهش بارندگی ها

ایسنا/کردستان مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعلام کرد که باتوجه به کاهش بارندگی‌ها و افزایش دما در روزهای اخیر امکان طغیان پوره‌های سن وجود دارد و کشاورزان باید انگیزه کافی برای مبارزه با آفت و محلول پاشی زمین خود را داشته باشند.

مهدی فتحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شرایط ویژه زراعت استراتژیک گندم استان از نظر نبود بارش و افزایش دما و نیز خطر طغیان آفت سن غلات در سطح استان اظهار کرد که بسیج همگانی استفاده از امکانات برای عملیات داشت و کنترل عوامل خسارت‌زای مزارع گندم و جو امری ضروری است.
وی افزود که در فرصت کوتاه باقی مانده تا تخم ریزی سن مادر، با حضور مداوم شبکه‌های مراقبت و کارشناسان فنی در عرصه، موجبات تشویق و الزام سمپاشی علیه سن مادر و همزمان با آن، محلول پاشی با کودهای NPK و استفاده از علف کش را فراهم آورده و از هیچ کمکی دریغ نخواهد شد.
مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد که با اطلاع رسانی جامع و بهره‌گیری از همکاری اعضای شوراهای روستایی، اهمیت موضوع مطرح و قبل از بروز خسارت اقدامات مدیریتی اعمال خواهد شد.
وی عنوان کرد که با شرایط کم بارشی در سال جاری، تا قبل از گرم‌تر شدن دمای هوا و بروز تنش رطوبتی در مزارع، بایستی کشاورزان توجیه شده و به کنترل سن مادر و علف‌های هرز ترغیب گردند.
فتحی ادامه داد که بهره مندی از مزایای کشاورز کارت برای تامین سموم، در این ارتباط گامی موثر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد که با گرمتر شدن هوا و کاهش احتمال بارندگی‌های بهاره و طغیان پوره های سن در مزارع، با آلودگی وسیع‌تری در سطح استان و کاهش انگیزه مبارزه با آفت مواجه خواهیم شد.
مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: با برنامه‌ریزی لازم و بسیج تمامی امکانات و حضور موثر و مستمر کارشناسان در مزارع، بر سمپاشی علیه آفت سن مادر، کنترل علف های هرز و تقویت و تغذیه مزارع گندم با محلول پاشی کودهای مورد توصیه مرکز جهادکشاورزی و تحقیقاتی، امیدواریم بتوانیم به تولید پایدار دست یابیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.