احداث بارگاههای زرشک خراسان جنوبی در دستورکار قرار دارد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: احداث بارگاههای بهداشتی زرشک با هدف خشک کردن زرشک به صورت کاملا بهداشتی و کاهش بار میکروبی آن برای صادرات بهتر در دستور کار قرار دارد. مریم جوادی بایکی در گفتوگو با ایسنا در مورد الزامات احداث بارگاه بهداشتی زرشک و خانه کارگری و دیوارهای قدیمی باغات، اظهار کرد:

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: احداث بارگاههای بهداشتی زرشک با هدف خشک کردن زرشک به صورت کاملا بهداشتی و کاهش بار میکروبی آن برای صادرات بهتر در دستور کار قرار دارد.
مریم جوادی بایکی در گفتوگو با ایسنا در مورد الزامات احداث بارگاه بهداشتی زرشک و خانه کارگری و دیوارهای قدیمی باغات، اظهار کرد: احداث بارگاه بهداشتی زرشک مستلزم رعایت مواردی است.
وی ادامه داد: ارائه سند مالکیت یا آراء قطعیت یافته از حاکم قضایی، اخذ جواز تاسیس از سازمان نظام مهندسی، تهیه نقشه کروکی محل احداث بارگاه زرشک، درخواست مجوز تبصره یک قانون حفظ کاربری اراضی، ارسال به فرمانداری برای طرح در کارگروه و ارائه مصوبه و انجام استعلامات و تکمیل پرونده توسط امور اراضی شهرستان از این موارد است.
مدیر جهاد کشاورزی سربیشه همچنین در خصوص مدراک و الزامات در خصوص احداث خانه کارگری نیز گفت: ارائه سند مالکیت یا آراء قطعیت یافته از حاکم قضایی و درخواست متقاضی و تهیه نقشه و تایید اداره تولیدات گیاهی در خصوص باغ بودن ملک و داشتن حداقل ۱۵۰۰ مترمربع زمین لازم است.
وی گفت: برای احداث خانه کارگری پس از تکمیل پرونده و ارسال به کمیسیون در صورت موافقت مجوز صادرخواهد شد.
جوادی بایگی بیان کرد: در خصوص باغاتی که دارای دیوار قدیمی هستند، توسط امور اراضی بازدید به عمل آمده و درصورت صحت ادعای متقاضی، نظرکارشناس رسمی دادگستری برای قدمت بنا اخذ و پس از تایید مدیریت پرونده به استان ارسال میشود.
وی با اشاره به اینکه نگهداری محصول در برابر بارانها، از مزیتهای بارگاههای بهداشتی زرشک است، خاطرنشان کرد: در بارگاههای بهداشتی زرشک، خشک کردن محصول از حالت خرمنی به نیمه صنعتی تبدیل میشود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰