ادامه کاهش طلا در بازار جهانی
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی تحت تاثیر صعود ارزش دلار آمریکا به پایین مرز ۱۸۰۰ دلار سقوط کرد. به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۷۹۹ دلار و ۴۶ سنت رسید و در مسیر ثبت بدترین عملکرد هفتگی از اواسط ژوئن قرار گرفت. در
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی تحت تاثیر صعود ارزش دلار آمریکا به پایین مرز ۱۸۰۰ دلار سقوط کرد.
به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۷۹۹ دلار و ۴۶ سنت رسید و در مسیر ثبت بدترین عملکرد هفتگی از اواسط ژوئن قرار گرفت. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۸۰۲ دلار و ۵۰ سنت رسید.
به گفته استفن اینس از شرکت مدیریت دارایی اس پی آی، اگر پس از لحن موافق بانک مرکزی آمریکا در خصوص تعدیل محرکهای مالی، آمار اشتغال ماهانه آمریکا هم مطلوب باشد، بازارهای حساس به نرخهای بهره مانند طلا را وحشت زده خواهد کرد. به همین دلیل در حال حاضر شاهد کاهش ریسک هستیم. با این حال فروپاشی کامل طلا بعید است و احتمالا حمایت در سطح ۱۷۹۰ دلار را حفظ خواهد کرد.
پس از این که ریچارد کلاریدا، از مقامات بانک مرکزی آمریکا اظهار کرد که شرایط لازم برای افزایش نرخهای بهره ممکن است در اواخر سال ۲۰۲۲ مهیا شود و بانک مرکزی میتواند تعدیل برنامه خرید اوراق قرضه را در سال میلادی جاری آغاز کند، بازارها به تلاطم افتادند. کریستوفر والر، از مقامات بانک مرکزی آمریکا هم از احتمال تعدیل زودتر از موعد سیاستهای محرک مالی با توجه به پیشرفت روند احیای اقتصادی و بهبود بازار کار خبر داده بود.
شاخص دلار ۰.۱ درصد رشد کرد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر کرد.
بر اساس گزارش رویترز، آمار اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا بعدازظهر روز جمعه از سوی وزارت کار این کشور منتشر می شود.
ذخایر طلای “اس پی دی آر گلدتراست” که بزرگترین صندوق ETF طلا در جهان است، روز پنج شنبه به ۱۰۲۷.۶۱ تن درصد کاهش پیدا کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری ثابت بود و در ۲۵ دلار و ۱۲ سنت ایستاد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۲۶۵۲ دلار و ۹۳ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، ۱۰۰۱ دلار و ۶۶ سنت معامله شد و در مسیر ثبت بزرگترین کاهش هفتگی از ژوئن قرار گرفت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰