کد خبر : 169890
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 آذر 1400 - 17:40

بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی در کشور

بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی در کشور

رویدادی برای بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه از سوی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود. به گزارش ایسنا، رویداد «ارائه نیازهای فناورانه ماکارونی، نان و غلات» یکی از سلسله رویدادهای ارتقای تاب آوری و رقابت‌پذیری است که با محوریت کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار زنجیره گندم،

بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی در کشور

رویدادی برای بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه از سوی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، رویداد «ارائه نیازهای فناورانه ماکارونی، نان و غلات» یکی از سلسله رویدادهای ارتقای تاب آوری و رقابت‌پذیری است که با محوریت کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشکل‌ها و انجمن‌های مرتبط با این صنایع در روزهای ۱۲ و ۱۳ اسفند ماه سال جاری در مرکز نوآوری نان و غلات ایران برگزار می‌شود.

هدف اصلی این رویداد ملی، بررسی گلوگاه‌های این صنایع، یافتن چالش‌های موجود و پرداختن به راهکارهای ارتقاء کیفی و کمی و رفع موانع تولید موثر و پربازده است و طی آن از یک سو نیازهای فناورانه صنعت ماکارونی، نان و غلات و از سوی دیگر دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نیز در آن عرضه خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، از محورهای اصلی این رویداد پرداختن به مواردی چون بهبود کیفیت در فرآیند پالایش غلات، افزودنی‌های مناسب با شاخص‌های کم‌ترین هزینه و بالاترین کیفیت، ارتقای دقت و کیفیت در فرآیندهای کنترل کیفی، افزایش اثربخشی آنزیم­‌ها و افزودنی‌­ها و ارتقای ارزش غذایی محصولات است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دستگاه سیل وکیوم

معرفی رضا بهرام توسط آپ سانگ