تاریخ دومین آزمایش موتور موشک SLS مشخص شد

ناسا دومین آزمایش موتور موشک SLS را برای تاریخ ۱۸ مارس برنامه ریزی کرده است. به گزارش ایسنا، ناسا تاریخ ۱۸ام مارس را برای دومین آزمایش آتش ثابت موشک ماه پیمای SLS در “مرکز فضایی استنیس”(Stennis) تعیین کرده است. این موشک قرار است برای پرتاب در مأموریت موسوم به “آرتمیس-۱″(Artemis-1) در بهار سال آینده به “مرکز فضایی

ناسا دومین آزمایش موتور موشک SLS را برای تاریخ ۱۸ مارس برنامه ریزی کرده است.
به گزارش ایسنا، ناسا تاریخ ۱۸ام مارس را برای دومین آزمایش آتش ثابت موشک ماه پیمای SLS در “مرکز فضایی استنیس”(Stennis) تعیین کرده است.
این موشک قرار است برای پرتاب در مأموریت موسوم به “آرتمیس-۱″(Artemis-1) در بهار سال آینده به “مرکز فضایی کندی”(Kennedy) فرستاده شود.
ماموریت “آرتمیس-۱” اولین پرواز آزمایشی موشک SLS برای برنامه “آرتمیس” ناسا است که هدف آن بازگرداندن فضانوردان به ماه تا سال ۲۰۲۴ است. قرار بود این مأموریت در اواخر امسال به ماه پرتاب شود.
آزمایش نخست آتش ثابت این موشک در تاریخ ۱۶ ژانویه انجام شد و ناسا طی آن چهار موتور اصلی موسوم به “RS-25” مرحله اصلی SLS را برای اولین بار با هم روشن کرد، اما آنها خیلی زودتر از موعد خاموش شدند و آزمایش ناکام ماند.
حالا هفته آینده قرار است آزمایش دوم انجام شود، به امید آنکه با موفقیت به اتمام برسد و ناسا را یک قدم به بازگشت به ماه نزدیک کند.
برنامه آرتمیس(Artemis) یک برنامه فضایی بینالمللی با هدف فرستادن انسانها از جمله نخستین زن به ماه است. مقصد نهایی این برنامه قطب جنوب ماه است. این پروژه بهوسیله ناسا و شرکتهای خصوصی صنایع هوافضای آمریکایی با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس کاوشهای هوافضای ژاپن، آژانس فضایی کانادا، سازمان فضایی ایتالیا، آژانس فضایی استرالیا، سازمان فضایی بریتانیا، سازمان فضایی امارات متحده عربی، سازمان فضایی ملی اوکراین و آژانس فضایی برزیل در حال اجرا است.
هدف نهایی این پروژه حضور دائم انسانها روی ماه، ایجاد فضای مناسب برای فعالیت شرکتهای خصوصی روی کره ماه و در نهایت سفر به مریخ است. ناسا رهبری این پروژه را بهعهده دارد، اما انتظار میرود که همکاری بینالمللی در رسیدن به اهداف بلندمدت پروژه مؤثر باشد.
موشک SLS نیز مخفف “سامانه پرتاب فضایی” است، یک پرتابگر فوق سنگین آمریکایی با قابلیت ساماندهی پرتابهای یک بار مصرف که از سال ۲۰۱۱ میلادی در دست توسعه و تکمیل است. این سامانه بزرگترین سامانه پرتاب فضایی ژرفکاوشگری ناسا است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰