ترغیب به تزریق دُز سوم لازمه مقابله با امیکرون

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت:سرعت سرایت سویه امیکرون، ۴ برابر سویه های قبلی کروناست که به همین واسطه رعایت پروتکل ها و همچنین ترغیب به تزریق دُز سوم واکسن کرونا در مدیریت بیماری امری بسیار موثر است. سیدمحمد رضا هاشمی، استاندار سمنان در حاشیه جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا، ضمن تقدیر و خداقوت به کادر پزشکی و

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت:سرعت سرایت سویه امیکرون، ۴ برابر سویه های قبلی کروناست که به همین واسطه رعایت پروتکل ها و همچنین ترغیب به تزریق دُز سوم واکسن کرونا در مدیریت بیماری امری بسیار موثر است.
سیدمحمد رضا هاشمی، استاندار سمنان در حاشیه جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا، ضمن تقدیر و خداقوت به کادر پزشکی و درمان استان، اظهار کرد: همانگونه که در ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا تاکید شد، تزریق دُز سوم واکسن کرونا در کشور به صورت عمومی باید تسریع یافته و ضرورت دارد تا طرح شهید سلیمانی نیز با محوریت بسیج و سپاه، همچنان استمرار داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: دور از عادی و ساده انگاری مساله کرونا، اجتناب از برگزاری تجمعات غیر ضروری، رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، تزریق واکسن، زدن ماسک، برگزاری مراسم های ایام فاطمیه در مساجد، حسینیه ها و تکایا با رعایت پروتکل های بهداشتی، از جمله اولویت هایی است که باید به صورت ویژه در دستور کار باشد.
هاشمی ادامه داد: آموزش عمومی و اطلاع رسانی نیز بیش از پیش از طریق صدا و سیما، اصحاب رسانه و فصای مجازی در خصوص مدیریت سویه جدید کرونا، امیکرون تقویت شود.
وی اظهار کرد: تقویت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در قالب طرح مدیریت هوشمند کرونا از دیگر مباحث و مسائلی است که دستگاه های اجرایی متولی امر باید در اینخصوص اهتمام داشته و نظارت ها را افزایش دهند.
استاندار سمنان تاکید کرد: لازم است تا بحث درمان و پزشکی استان با توجه به ورود سویه جدید کرونا به کشور، به صورت کامل برای ارائه خدمات مطلوب به بیماران آمادگی داشته باشند.
وی همچنین تصریح کرد: توجه به نظام سرپایی درمان با تکیه بر توصیه های پزشکی و تقویت واکسیناسیون برای افرادی که واجد شرایط هستند، از مباحث بسیار مهم در حوزه مدیریت سویه جدید کرونا، امیکرون است.
استاندار سمنان در پایان گفت: مجتمع های بین راهی محل گذر و تردد مسافران از استان ها مختلف کشور بوده که به همین واسطه ضرورت دارد تا با محوریت میراث فرهنگی استان، نظارت بر رعایت مباحث و موارد بهداشتی مقابله با کرونا در این مراکز تقویت شده و با برگزاری گشت های شبانه روزی، میزان رعایت مسائل و موارد بهداشتی مورد نظارت و بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام
برچسب ها :استاندار سمنان ، اُمیکرون ، جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا ، حاشیه جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا ، دُز سوم ، ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا ، سلیمانی ، سمنان ، سیدمحمد رضا هاشمی ، سیدمحمد رضا هاشمی، استاندار سمنان ، شهید سلیمانی ، طرح شهید سلیمانی ، کادر پزشکی و درمان استان ، کرونا ، مدیریت مقابله با کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0