تاریخ انتشار : شنبه 6 نوامبر 2021 - 12:33
کد خبر : 75837

تشکیل ۹۹ پرونده تخلف گوشتی در خراسان جنوبی

تشکیل ۹۹ پرونده تخلف گوشتی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: ۹۹ پرونده تخلف در حوزه مرغ گوشتی در خراسان جنوبی تشکیل شد. علی تهوری، امروز شنبه 15 آبان به رسانه‌های گروهی گفت: با توجه به تشدید نظارت‌ها بر بازار مرغ و برای سهولت و دسترسی مردم به مرغ

تشکیل  ۹۹ پرونده تخلف گوشتی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: ۹۹ پرونده تخلف در حوزه مرغ گوشتی در خراسان جنوبی تشکیل شد.

علی تهوری، امروز شنبه 15 آبان به رسانه‌های گروهی گفت: با توجه به تشدید نظارت‌ها بر بازار مرغ و برای سهولت و دسترسی مردم به مرغ گرم و همچنین نظارت بر چرخه تولید و عرضه مرغ در سطح بازار با بررسی‌های انجام شده توسط کارشناسان سازمان صنعت، معدن وتجارت از ابتدای اسفند پارسال تاکنون ۹۹ واحد تولیدی با تخلف عرضه خارج از شبکه بیش از ۲ هزار تن مرغ زنده شناسایی و پرونده تخلف به ارزش ۲۹۵ میلیارد میلیارد و ۹۶۶ میلیون ۴۲۲ هزارریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

به گزارش ایسنا، وی با تشکر از تولیدکنندگانی که در راستای قوانین و دستورالعمل‌ها و جهت تامین نیاز مصرف کنندگان تلاش می‌کنند، افزود: با اخلال گران و سودجویان در شبکه توزیع کالاهای اساسی برخورد قانونی و قاطع انجام می‌شود.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی مراتب را به سامانه ارتباطی ۱۲۴ اعلام کرده تا با بررسی با متخلفان برخورد قانونی انجام شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.