تولید خاویار در کویر سبزوار

عکس تزئینی است ایسنا/خراسان رضوی مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: سبزوار با وجود اقلیم کویری، نخستین شهرستان خراسان رضوی به شمار میرود که در حوزه تولید خاویار فعال است. محمد علی اسلامی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: شهرستان سبزوار که از دیرباز در تولید شیلات در خراسان رضوی پیشگام بوده است طی سالهای اخیر

ایسنا/خراسان رضوی مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: سبزوار با وجود اقلیم کویری، نخستین شهرستان خراسان رضوی به شمار میرود که در حوزه تولید خاویار فعال است.
محمد علی اسلامی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: شهرستان سبزوار که از دیرباز در تولید شیلات در خراسان رضوی پیشگام بوده است طی سالهای اخیر مزارع تولید خاویار نیز در آن فعال شده است.
وی ادامه داد: هم اینک چهار مزرعه تولید ماهیان خاویاری در شهرستان سبزوار و یک مرکز نیز در شهرستان داورزن فعال است.
مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: طی یک سال گذشته از مجموع چهار مزرعه تولید ماهیان خاویاری سبزوار حدود هشت تن گوشت ماهیان خاویاری تولید شده است.
اسلامی افزود: همچنین برای نخستین بار در خراسان رضوی تولید خاویار در این شهرستان به ثمر نشست و ۲۲ قطعه مولد ماهی خاویار از گونه سیبریکه هر یک به وزن ۲۲.۵ کیلوگرم برای استحصال خاویار از سبزوار به استان مازندران ارسال شد.
وی بیان کرد: همچنین در راستای بهره وری بیشتر از آب قنوات، طرح پرورش ماهی خاویار در قنات روستای کهنه آب سبزوار اجرا شده است.
اسلامی مطرح کرد: در راستای توسعه شیلات و تولید ماهیان خاویاری پروانه تاسیس شهرک آبزی پروری و پرورش ماهیان خاویاری شهرستان سبزوار صادر شده است که عملیات اجرایی این شهرک در مساحت ۶ هکتار با استفاده از آب رودخانه کال شور با ظرفیت اسمی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن خاویار شروع شده است.
مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: علاوه بر حوزه تولید ماهیان خاویاری، سالیانه ۳۳۰۰ تن ماهی سردابی و گرمابی در این شهرستان تولید میشود که این میزان یک سوم تولید ماهی خراسان رضوی را شامل میشود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0