تاریخ انتشار : شنبه 2 اکتبر 2021 - 23:10
کد خبر : 19426

جوانان برای توسعه کشور منتظر مسئولان نباشند

جوانان برای توسعه کشور منتظر مسئولان نباشند

 نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: جوانان برای پیشرفت و توسعه کشور نباید منتظر مسئولان باشند. حجت‌الاسلام حسن شجاعی صبح امروز (۱۴ فروردین‌ماه) در همایش جوان آینده که در سالن همایش ۹ دی ابهر برگزار شد، با تاکید بر ضرورت تکیه کشور به ظرفیت و پتانسیل‌ جوانان، عنوان کرد: برای پیشرفت منطقه

جوانان برای توسعه کشور منتظر مسئولان نباشند

 نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: جوانان برای پیشرفت و توسعه کشور نباید منتظر مسئولان باشند.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی صبح امروز (۱۴ فروردین‌ماه) در همایش جوان آینده که در سالن همایش ۹ دی ابهر برگزار شد، با تاکید بر ضرورت تکیه کشور به ظرفیت و پتانسیل‌ جوانان، عنوان کرد: برای پیشرفت منطقه نباید منتظر مسئولان باشیم.

این مسئول با بیان اینکه ساختارهای تشکیلاتی که در دفاتر نمایندگی در منطقه راه‌اندازی شده، در راستای حل مشکلات مردم و کمک به آن‌ها است، بیان کرد: این ساختارها به هیچ عنوان رقیب گروه‌های مردمی، نخبگان و فرهیختگان نیست، بلکه ظرفیت نماینده را در اختیار مردم قرار می‌دهد.

نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه هر گروهی از جوانان و نخبگان حوزه انتخابیه که انگیزه و ایده مناسبی برای پیشرفت منطقه داشته، نباید معطل دیگران بمانند، تصریح کرد: ریل‌گذار قطاری خواهیم بود که مردم، نخبگان، فرهیختگان و جوانان سوار آن خواهند بود.

وی با تاکید بر این مطلب که اگر موفق به جلب حضور فرهیختگان، نخبگان و جوانان باشیم، تحول عظیمی طی این چند سال در منطقه رخ خواهد داد، گفت: جلب حضور و مشارکت واقعی نخبگان و گروه‌های مختلف مردمی برای استفاده از ظرفیت‌های نماینده مجلس در سه شهرستان حوزه انتخابیه، حلقه مفقوده پیشرفت و توسعه منطقه تا به امروز بوده است.

شجاعی بیان کرد: تاکنون همه ظرفیت جوانان در منطقه ما استحصال نشده و کیفیت نامطلوب حضور نخبگان در پیشبرد امور، یکی از چالش‌های حوزه انتخابیه ابهر، خرم‌دره و سلطانیه محسوب می‌شود.

نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در خانه ملت با یادآوری اینکه برخی‌ها با کج‌سلیقگی، پیشرفت بخشی از منطقه را منوط به ظلم به منطقه‌ای دیگر کردند، ادامه داد: متاسفانه بخشی از منطقه پیشرفت با ظلمی که به بخش‌های دیگر شده، محقق گشته که این رویکرد نه مورد تایید اسلام است و نه مورد تایید انقلاب، نه مورد تایید عقل و نه مورد تایید علم و از هر زاویه‌ای به آن نگاه کنید، خطا است.

وی با اشاره به این مطلب که همگی ما سوار یک کشتی هستیم و این کشتی در اقیانوس طوفانی در حرکت است، تصریح کرد: باید سواران این کشتی از موهبت‌ها به صورت عادلانه برخوردار باشند.

شجاعی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۵۰ درصد صنایع استان در ابهر، خرم‌دره و سلطانیه قرار دارد اما کمتر از ۲۰ درصد آن فعال است، افزود: این امر آثار همان تنگ‌نظری‌ها و ظلم‌هایی است که در گذشته انجام شده و این امر در حالی است که منطقه باید به طور متوازن در مسیر پیشرفت قرار گیرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

خرید رپورتاژ آگهی

جدیدترین  گلایه   دستگیر  شورا   ثبت   اشتغالزای

اختصاص  جمع آوری   ۳۷ اثر  فصل  کمک   آماده 

خرید   برگزاری  حضور   مسابقا  بلیت پر  رئیس 

انتخابات   نشان ملی   خرداد   آغاز کا   آماده

 جدیدتری  اجرای   ۱۲ کیل   مدیرک

 یک زوج   پاسد   سبک  تولید   مصوبات

استند تسلیت

پلتفرم تبادل پرفکت مانی

automoby

خرید روباکس

post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post