خدابندهلو: امیدوارم در جدول رتبه تک رقمی کسب کنیم

بازیکن تیم فوتبال پیکان می گوید تیم جوانی دارند اما قطعا پیشرفت خواهند کرد. محمد خدابنده لو، بازیکن تیم فوتبال پیکان پس از بازی مقابل استقلال اظهار کرد: تساوی خوبی بود و می توانستیم روی ضربات ایستگاهی به گل برسیم ولی در کل، گرفتن یک امتیاز در ورزشگاه آزادی هم برای ما ایده آل است.

بازیکن تیم فوتبال پیکان می گوید تیم جوانی دارند اما قطعا پیشرفت خواهند کرد.
محمد خدابنده لو، بازیکن تیم فوتبال پیکان پس از بازی مقابل استقلال اظهار کرد: تساوی خوبی بود و می توانستیم روی ضربات ایستگاهی به گل برسیم ولی در کل، گرفتن یک امتیاز در ورزشگاه آزادی هم برای ما ایده آل است.
او درباره رضایت نداشتن مهدی تارتار از خط حمله تیم گفت: طبیعی است که جلوی استقلال دفاعی بازی کنیم اما طوری نبود که عقب بنشینیم و در دقایقی از بازی پرس کردیم و توانستیم استقلال را به خطر بیندازیم.
او در پایان گفت: تیم ما جوان است و تا اینجا عالی کار کرده است و قطعا بهتر می شویم. امیدوارم رتبه تک رقمی کسب کنیم.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0