تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 17 مارس 2022 - 10:09
کد خبر : 195745

رئیس جمهور: مبارزه با فقر و فساد، خواست رهبری است

رئیس جمهور: مبارزه با فقر و فساد، خواست رهبری است

رئیس جمهور گفت: مبارزه با فقر، تبعیض، بی عدالتی و فساد از تکالیف همه دولت مردان و خواست رهبری است.  سیدابراهیم رئیسی در جمع کاروان های راهیان نور در شلمچه، اظهار کرد: راهیان نور یادآور رشادت، شجاعت، ایثار، بصیرت و غیرت است. وجب به وجب منطقه یادآور مقاومت و ازخودگذشتگی هایی است که برای دفاع

رئیس جمهور: مبارزه با فقر و فساد، خواست رهبری است

رئیس جمهور گفت: مبارزه با فقر، تبعیض، بی عدالتی و فساد از تکالیف همه دولت مردان و خواست رهبری است.

 سیدابراهیم رئیسی در جمع کاروان های راهیان نور در شلمچه، اظهار کرد: راهیان نور یادآور رشادت، شجاعت، ایثار، بصیرت و غیرت است. وجب به وجب منطقه یادآور مقاومت و ازخودگذشتگی هایی است که برای دفاع از وطن، قرآن، ولایت و مردم مظلوم ایران انجام شده است.

وی با بیان اینکه مردم دلداده به انقلاب به کشور قدرت می دهند، افزود: مردم ایران به تعبیر مقام معظم هم مظلوم و هم مقتدر هستند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آنچه به کشور قدرت می دهد وجود رهبری و سعادتی است که بصیرت آفرین است، گفت: مردم خوزستان دین  خود را به انقلاب و نظام ادا کرده اند و همه ما مدیون مردم خوزستان هستیم.

رئیسی ادامه داد: دلاوری های مردم خرمشهر، شکست حصر آبادان، آزادسازی خرمشهر و ایستادگی دلاورانه مردان و زنان در مقابل دشمنان مثال زدنی است. دفاع جانانه از کشور، وطن و ارزش های اسلامی در ایران مثال زدنی است.

وی با بیان اینکه شهدا ناظر بر اعمال ما هستند، عنوان کرد: پیام شهدا درتمام فضای ایران اسلامی و منطقه طنین افکن است اما گوش شنوایی نیاز دارد که باید این پیام شنیده شود.

رئیسی ادامه داد: پیام شهدا دینمداری، ولایتمداری و خدمت مخلصانه به مردم و توجه به ارزش های اسلامی است. پیام شهدا پیام پاسداری از دستاوردهای خون مطهر آن ها است.

وی افزود: امروز پیام شهدا، استقلال، آزادی، ایستادگی در برابر ظلم و ستم و استکبار خسته نشدن و سست نشدن درمسیر موفقیت و هدف است

رئیس جمهور بیان کرد: امروز مقام معظم رهبری به عنوان یک وظیفه برای همه ملت و دولت ایران، محور را ایجاد اشتغال و تولید معرفی کرده است.

رئیسی ادامه داد: چرخ های اقتصادی باید راه بیفتد و به تولید رونق داده شود. همچنین مبارزه با فقر، تبعیض، بی عدالتی و فساد از تکالیف همه دولت مردان و خواست رهبری است.

وی با اشاره به سفر کاروان های راهیان نور در ایام تعطیلات عید نوروز افزود: برخی  پیدا کردن بهترین حالات را بودن در کنار شهدا انتخاب کرده اند. تربیت دینی و انقلابی برای ملت ایران است که علاقه دارند بهترین ساعات را درکنار امام زادگان، مزار شهدا و… باشند. بهترین جاهایی که خداوند به آن ها نظر دارد.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.