تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 دسامبر 2021 - 22:25
کد خبر : 134969

“رحمان 1400” در صدر فروش فیلم‌های نورزی بندرعباس

“رحمان 1400” در صدر فروش فیلم‌های نورزی بندرعباس

فیلم‌های “رحمان 1400، متری شیش و نیم و چهارانگشتی” سه فیلمی بودند که در تعطیلات نوروز در بندرعباس به اکران درآمدند. به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، همزمان با تهران اکران نوروزی فیلم‌های “رحمان 1400” به کارگردانی “منوچهر هادی” و با بازی “سعید آقاخانی”، “محمدرضا گلزار”، “مهران مدیری” و فیلم “متری شیش و نیم” به کارگردانی

فیلم‌های “رحمان 1400، متری شیش و نیم و چهارانگشتی” سه فیلمی بودند که در تعطیلات نوروز در بندرعباس به اکران درآمدند.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، همزمان با تهران اکران نوروزی فیلم‌های “رحمان 1400” به کارگردانی “منوچهر هادی” و با بازی “سعید آقاخانی”، “محمدرضا گلزار”، “مهران مدیری” و فیلم “متری شیش و نیم” به کارگردانی “سعید روستایی” با بازی “پیمان معادی”، “نوید محمدزاده” و “فرهاد اصلانی” و همچنین فیلم “چهارانگشتی” به کارگردانی “حامد محمدی” و با بازی “امیر جعفری ” و “جواد عزتی” از تاریخ 27 اسفند در بندرعباس آغاز شد.

مدیر سینما ستاره شهر در خصوص استقبال مردم در گفت و گو با ایسنا، افزود: استقبال مردم از تاریخ 27 اسفند تا 16 فروردین”10 هزار و 867 نفر” بوده که سهم فیلم متری شیش و نیم، 5 هزار و 967 نفر و فیلم رحمان 1400، 4 هزار و 900 نفر بوده است.

احمد اسفندنیا اضافه کرد: بدین ترتیب سهم فیلم متری شیش و نیم فروش 59 میلیون و 670 هزار تومانی و فیلم رحمان 1400 فروش 40 میلون تومان بوده است.

تصریح کرد: نکته قابل‌توجه امسال این است که استقبال از فیلم متری شیش نیم با اینکه فیلمی کاملاً جدی و اجتماعی است از فیلم رحمان 1400 با ژانر کمدی درصد بیشتری را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: اکران فیلم ژن خوک به کارگردانی “سعید سهیلی ” با بازی “هادی حجازی فر”، “سینا مهراد” و “نازنین بیاتی ” در آینده‌ای نزدیک در سینما ستاره شهر آغاز خواهد شد.

همچنین  کارشناس امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اکران فیلم‌های نوروزی سینما ستاره جنوب بندرعباس، افزود: استقبال مردم از تاریخ 27 اسفند تا 16 فروردین 6 هزار و 533 نفر بوده که سهم فیلم متری رحمان 14700، 4 هزار و 425 نفر و فیلم چهارانگشتی، 2 هزار و 108 نفر بوده است.

امین درستکار تصریح کرد: مجموع فروش فیلم چهارانگشتی 20 میلیون و 935 هزار تومان و فیلم رحمان 1400، 43 میلیون و 890 هزار تومان است.

آنچه در سایت اطلاع‌رسانی سینما ستاره جنوب آمده است، فیلم‌های پیشونی سفید 3 به کارگردانی سید جواد هاشمی و زندانی‌ها به کارگردانی مسعود ده‌نمکی در نوبت اکران این سینما قرار دارد.

علاقه‌مندان می‌توانند  فیلم‌های رحمان 1400 و متری شیش و نیم را در سینما ستاره شهر  از طریق سایت www.cinemasetareh.ir  و فیلم‌های چهارانگشتی و رحمان 1400 را در سینما ستاره جنوب از طریق سایت www.cinemasetarehjonoob.ir   خریداری کنند.

به گزارش ایسنا، در ایام تعطیلات نوروزی سال گذشته فیلم‌های “خرگیوش”، “لاتاری” و “به وقت شام” در سینما ستاره شهر و فیلم‌های “مصادره” و لونه زنبور” در سینما ستاره جنوب به نمایش درآمد.

فیلم‌های خرگیوش و لاتاری تا 12 فروردین 97 به ترتیب با فروش شش میلیون و 232 هزارتومانی و 24 میلیون و 522 هزارتومانی روبه‌رو بودند. همچنین به وقت شام با فروش 27 میلیون و 200 هزارتومانی و دو فیلم مصادره و لونه زنبور، تا 12 فروردین به ترتیب با فروش 21 میلیون و 240 هزارتومانی و 9 میلیون و 555 هزارتومانی روبه‌رو بودند.منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.