تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 22:55
کد خبر : 103069

روحانی به کمیپن # بهرفت پیوست

روحانی به کمیپن # بهرفت پیوست

رئیس جمهور به کمپین بهبود رفتارهای ترافیکی پیوست. به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، صبح امروز در پایگاه امداد و نجات جاده‌ای جمعیت هلال احمر در محدوده چیتگر حضور یافت و با امدادگران، داوطلبان و اعضای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر دیدار و گفت وگو کرد. رئیس جمهور در جریان این بازدید خدمات نوروزی

روحانی به کمیپن # بهرفت پیوست

رئیس جمهور به کمپین بهبود رفتارهای ترافیکی پیوست.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، صبح امروز در پایگاه امداد و نجات جاده‌ای جمعیت هلال احمر در محدوده چیتگر حضور یافت و با امدادگران، داوطلبان و اعضای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس جمهور در جریان این بازدید خدمات نوروزی جمعیت هلال احمر در حوزه‌های مختلف را مورد بررسی قرار داد و در ادامه به کمپین بهبود رفتار ترافیک که با هشتگ #بهرفت شناخته می‌شود، پیوست.

بهرفت کمپینی است که در سال‌های اخیر با مشارکت سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و با هدف کاهش تصادفات و تلفات حوادث رانندگی ایجاد شده و افرادی که میثاق نامه آن را امضا می‌کنند متعهد می‌شوند که سرعت مجاز را رعایت کنند، سبقت غیرمجاز نگیرند، کمربند ایمنی ببندند و از تلفن همراه در حین رانندگی استفاده نکنند، همچنین هنگام خستگی و خواب آلودگی در حاشیه امن از مسیر توقف کرده و پس از مدتی استراحت به مسیر خود ادامه دهند.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.