تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 اکتبر 2021 - 21:28
کد خبر : 23780

طرح نیروگاه ترکیبی دودکش خورشیدی با گاز فلر

طرح نیروگاه ترکیبی دودکش خورشیدی با گاز فلر

عکس تزئینی و دریافتی است نیروگاه ترکیبی دودکش خورشیدی با گاز فلر توسط محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان و با همکاری پارک علم و فناوری این دانشگاه ثبت اختراع شد. به گزارش ایسنا، داود معروفی، مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: این اختراع توسط دکتر

طرح نیروگاه ترکیبی دودکش خورشیدی با گاز فلر
عکس تزئینی و دریافتی است

نیروگاه ترکیبی دودکش خورشیدی با گاز فلر توسط محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان و با همکاری پارک علم و فناوری این دانشگاه ثبت اختراع شد.

به گزارش ایسنا، داود معروفی، مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: این اختراع توسط دکتر محمدصادق ولی پور، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مهندس محمدمهدی اسماعیلی دانش آموخته کارشناسی ارشد این دانشکده در اداره کل ثبت اختراعات کشور به شماره ۱۰۰۸۰۵ به ثبت رسید.

دکتر ولی پور در توضیح این اختراع گفت: نیروگاه دودکش خورشیدی، فناوری نوینی از نسل نیروگاه‌های حرارتی خورشیدی است که علاوه بر تولید معمول برق و استخراج برق از انرژی ذخیره شده، در تولید آب شیرین، تولید محصولات کشاورزی، تصفیه هوا و شکست وارونگی دما نیز کاربرد دارد.

وی افزود: تاکنون نمونه تجاری از این نیروگاه برای تولید برق ساخته نشده است، اما محققان در سراسر جهان در حال انجام تحقیقات مبنایی، کاربردی و تجربی و انتشار مقالات و ثبت اختراع‌هایی در این زمینه هستند.

بر اساس اعلام وزارت علوم، وی در ادامه گفت: این اختراع برای نخستین بار امکان استفاده از محصولات احتراق گاز فلر در یک نیروگاه خورشیدی را مطرح کرده و منجر به خلق نیروگاهی ترکیبی از انرژی فسیلی و انرژی تجدیدپذیر شده است؛ به شکلی که نقاط ضعف هر کدام به وسیله نقاط قوت دیگری پوشش داده شده و حاصل این کار نیروگاهی خورشیدی با توان خروجی بالا و قابلیت تولید توان در شب است که از به هدر رفتن حجم عظیمی از اتلاف انرژی بر اثر سوزاندن گاز فلر جلوگیری می‌کند و باعث کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و گازهای آلاینده خواهد شد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

خرید رپورتاژ آگهی

جدیدترین  گلایه   دستگیر  شورا   ثبت   اشتغالزای

اختصاص  جمع آوری   ۳۷ اثر  فصل  کمک   آماده 

خرید   برگزاری  حضور   مسابقا  بلیت پر  رئیس 

انتخابات   نشان ملی   خرداد   آغاز کا   آماده

 جدیدتری  اجرای   ۱۲ کیل   مدیرک

 یک زوج   پاسد   سبک  تولید   مصوبات

استند تسلیت

پلتفرم تبادل پرفکت مانی

automoby

خرید روباکس

post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post