طی ۱۴ روز ۸۹۶ حادثه ترافیکی در فارس گزارش شد

عکس آرشیوی است. مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حوادث ترافیکی جادهای در بازه زمانی ۳۰ اسفند ۹۹ تا ۱۳ فروردین ماه امسال را ۸۹۶ مورد اعلام و اضافه کرد: در این مدت ۵۹۳ مصدوم سرپایی توسط تکنسین اورژانس شیراز مداوا شدند. محمدجواد مرادیان در گفتوگو با ایسنا به تشریح

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حوادث ترافیکی جادهای در بازه زمانی ۳۰ اسفند ۹۹ تا ۱۳ فروردین ماه امسال را ۸۹۶ مورد اعلام و اضافه کرد: در این مدت ۵۹۳ مصدوم سرپایی توسط تکنسین اورژانس شیراز مداوا شدند.
محمدجواد مرادیان در گفتوگو با ایسنا به تشریح آمار ماموریتهای اورژانس فارس از ۳۰ اسفند ٩٩ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ پرداخت و با بیان اینکه ۲۰ هزار و ۵۲۶ تماس با مرکز پیام اورژانس شیراز در این بازه زمانی برقرار شده است، کل ماموریتهای اورژانس را از ۳۰ اسفند سال گذشته تا ۱۳ فروردین ماه امسال را ۹ هزار و ۵۵۲ مورد اعلام کرد.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: ۹۲۸ فقره حادثه ترافیکی شهری نیز از ۳۰ اسفند ۹۹ تا ۱۳ فروردین ماه جاری به عهده اورژانس شیراز گذاشته شده است.
مرادیان با بیان اینکه در بازه زمانی فوق یک هزار و ۶۵۲ مصدوم انتقالی و ۳۱ فوتی داشتهایم، عنوان کرد: ۱۸ نفر نیز در این مدت به دلیل مسمومیت با منوکسید کربن به اورژانس شیراز مراجعه کردهاند که ۱۶ نفر از آنها به مراکز درمانی منتقل شدند و یک نفر هم فوت شد.
مدیر مرکز مدیریت حوادث علوم پزشکی شیراز یادآور شد که از ۳۰ اسفند ۹۹ تا ۱۳ فروردین امسال برای انجام چهار ماموریت از بالگرد استفاده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0