تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 30 سپتامبر 2021 - 2:55
کد خبر : 14099

فریدونکنار؛ رتبه نخست پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مازندران

فریدونکنار؛ رتبه نخست پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مازندران

عکس تزیینی است  معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اشاره به ارزیابی ۳۱ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی استان از سوی وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ گفت: شهرستان‌های فریدونکنار، ساری ناحیه ۲ و ساری ناحیه یک به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم استان را کسب کردند. به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط

فریدونکنار؛ رتبه نخست پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مازندران
عکس تزیینی است

 معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اشاره به ارزیابی ۳۱ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی استان از سوی وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ گفت: شهرستان‌های فریدونکنار، ساری ناحیه ۲ و ساری ناحیه یک به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم استان را کسب کردند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ علی دهقان با اشاره به ارزیابی ۳۱ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی استان از سوی وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ گفت: شهرستان‌های فریدونکنار، ساری ناحیه ۲ و ساری ناحیه ۱ به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم استان را کسب کردند.

وی به فعالیت‌های ۹ گانه پژوهش‌سراها اشاره و تصریح کرد: این پژوهش‌سراها در زمینه‌های زیست فناوری، نانوتکنولوژی، نجوم، کدنویسی، ادبیات، گیاهان دارویی، مسابقات آزمایشگاهی، سلول‌های بنیادی و انرژی‌های نوین فعالیت می‌کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران از وجود ۳۱ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در استان مازندران خبر داده و گفت: ۹ پژوهش‌سرا به عنوان قطب استانی انتخاب شده و فعالیت‌های ۹ گانه را در قالب جشنواره علمی-پژوهشی  با پوشش دانش‌آموزان کلیه مقاطع تحصیلی در سطح استان پشتیبانی و داوری می‌کنند.

دهقان با اشاره به شاخص‌های ارزیابی وزارت آموزش و پرورش از پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی خاطرنشان کرد: مقالات دانش‌آموزی، میزان حضور دانش‌آموزان در همایش‌ها و کارگاه‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی، تشکیل انجمن‍های علمی و پژوهشی دانش‌آموزی، پوشش رسانه‌ای و فعالیت‌های خلاقانه از جمله شاخص‌های ارزیابی پژوهش‌سراها است که در قالب بارگذاری مستندات در سامانه همگام مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول با تقدیر از فعالیت‌های درخور و شایسته پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی استان در زیست بوم جدید، تأکید کرد: با توجه به وجود ظرفیت‌های بسیار خوب در این مراکز، به دانش‌آموزان علاقمند به فعالیت‌های علمی و پژوهشی توصیه می‌کنم تا از ظرفیت‌های موجود در پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی استان استفاده کنند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.