“مجازندران ۶” با داوری ۲۱ هزار اثر دانشآموزی به کار خود پایان داد

ایسنا/مازندران معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران از داوری ۲۱ هزار اثر دانشآموزی در جشنواره مجازندران ۶ خبر داد. به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ «محمد شعبانی» از پایان کار جشنواره مجازندران ۶ ( با موضوع خانه و خانواده) خبر داده و گفت: ۲۱ هزار اثر دانشآموزی به این

ایسنا/مازندران معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران از داوری ۲۱ هزار اثر دانشآموزی در جشنواره مجازندران ۶ خبر داد.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ «محمد شعبانی» از پایان کار جشنواره مجازندران ۶ ( با موضوع خانه و خانواده) خبر داده و گفت: ۲۱ هزار اثر دانشآموزی به این جشنواره ارسال شد. بخشی از آثار رسیده به این جشنواره از استانهای دیگر کشور بوده که این خود نشان از موفقیت و حرکت رو به رشد این جشنواره دارد.
وی افزود: در آثار رسیده به دبیرخانه با مجموعهای یکدست و تقریبا هم سطح روبهرو بودیم که کار انتخاب و داوری را دشوارتر و پرمسئولیتتر کرد. از این رو بعضی آثار را چندبار به تماشا نشستیم. دبیرخانه این جشنواره مستقر در کانون فرهنگی و تربیتی فجر بابلسر با نظر داوران در نهایت ۱۵۰ اثر را بدون اولویت بهعنوان برگزیده انتخاب کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران گفت: به زودی از پوستر و فراخوان مجازندران ۷ نیز رونمایی خواهد شد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰