مهاجرت به کانادا برای ایرانیان | بهترین و آسان ترین روش
کانادا به عنوان بهترین کشور جهان برای مهاجرت رتبهبندی شده است. ثبات سیاسی و اقتصادی، کیفیت بالای زندگی، بالا بودن دستمزدها و فرصتهای شغلی فراوان، از دلایلی است که بسیاری از افراد بخواهند به کانادا مهاجرت کنند. اگر به دنبال یک راهنمای خوب برای مهاجرت به کانادا میگردید، این مطلب مختص به شما نوشته
کانادا به عنوان بهترین کشور جهان برای مهاجرت رتبهبندی شده است. ثبات سیاسی و اقتصادی، کیفیت بالای زندگی، بالا بودن دستمزدها و فرصتهای شغلی فراوان، از دلایلی است که بسیاری از افراد بخواهند به کانادا مهاجرت کنند.
اگر به دنبال یک راهنمای خوب برای مهاجرت به کانادا میگردید، این مطلب مختص به شما نوشته شده است؛ در اینجا ابتدا به اصلیترین سؤالات درباره مهاجرت به کانادا پاسخ میدهیم و سپس بهترین روشهای مهاجرت به کانادا برای ایرانیان را معرفی میکنیم:
چگونه باید به کانادا مهاجرت کنیم؟
مهاجرت به کانادا سه مرحله اصلی دارد که باید آن را طی کنید:
- انتخاب روش مهاجرت
- جمعآوری مدارک
- دریافت ویزای کانادا
در ادامه درباره هر مرحله توضیح میدهیم:
- انتخاب برنامه مهاجرتی
برای مهاجرت به کانادا چند روش اصلی وجود دارد: کاری، تحصیلی، سرمایهگذاری و ازدواج. باید با توجه به شرایط خود تصمیم بگیرید که از کدام روش اقدام کنید. برای هر کدام از این روشهای اصلی چندین برنامه مهاجرتی وجود دارد؛ برای مثال برای با سرمایه گذاری در کانادا یا از طریق ثبت شرکت، خرید بیزینس، برنامههای کارآفرینی استانی یا… به کانادا مهاجرت کنید.
تنوع زیاد برنامهها معمولاً باعث سردرگمی افراد میشود؛ بنابراین اگر نظر ما را بخواهید، بهتر است برای انتخاب یک روش مهاجرتی (متناسب با شرایط خودتان) از یک وکیل مهاجرتی معتبر کمک بگیرید.
2.جمعآوری مدارک
در مرحله بعد باید مدارک لازم را جمعآوری کنید و در پرونده خود قرار دهید. مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا دو دسته هستند: یک دسته مدارک عمومی هستند (مثل شناسنامه، عکس، پاسپورت، کارت ملی و…)؛ دسته دوم مدارک اختصاصی هستند که در روشهای مختلف فرق دارند.
برای مثال اگر برای مهاجرت تحصیلی به کانادا اقدام میکنید، اصلیترین مدارکی که باید داشته باشید، نامه پذیرش از دانشگاه و مدرک تحصیلی معتبر است؛ اما برای مهاجرت کاری ارائه مدارک مربوط به سوابق کاری ضرورت دارد. چکلیست کامل مدارک موردنیاز برای همه برنامههای مهاجرتی در سایت اداره مهاجرت کانادا در دسترس است. فراموش نکنید برای مهاجرت به کانادا همه مدارک باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه رسمی شوند.
3.دریافت ویزای کانادا
حالا نوبت به ارسال پرونده میرسد؛ شما باید درخواست کامل خود را همراه با مدارک لازم برای اداره مهاجرت کانادا ارسال کنید. در زمان ارسال پرونده باید مبلغی را تحت عنوان هزینه ویزا برای پردازش درخواست خود پرداخت کنید. این مبلغ در انواع ویزای کانادا متفاوت است؛ برای مثال هزینه ویزای کاری 155 دلار کانادا و هزینه ویزای استارتاپ 2140 دلار کانادا است. یادتان باشد که از رسید پرداخت هزینه پرینت بگیرید و همراه با سایر مدارک در درخواست خود قرار دهید.
پس از پرداخت هزینه و ارسال درخواست باید منتظر نتیجه ویزا باشید. اداره مهاجرت کانادا درخواستها را بررسی میکند؛ قبولی ویزای کانادا سه شرط اساسی دارد:
- سابقه محکومیت کیفری نداشته باشید؛
- پیشنیازهای لازم برای برنامه موردنظر را داشته باشید؛
- به بیماری خاصی مبتلا نباشید که برای سلامت عمومی مردم کانادا خطرناک باشد.
اگر شرایط لازم را داشته باشید، ویزای کانادا برای شما صادر میشود و میتوانید وارد این کشور شوید.
پروسه مهاجرت به کانادا چقدر طول میکشد؟
زمان مشخصی برای اعلام نتیجه ویزا از طرف اداره مهاجرت کانادا اعلام نشده است. در برخی روشها ویزا حداکثر تا 6 ماه صادر میشود؛ اما خیلی از برنامهها به زمان بیشتری نیاز دارند. در هر صورت برای اینکه مدت زمان هر برنامه مهاجرتی را تخمین بزنید، باید در نظر داشته باشید که هر یک از مراحل زیر به صرف زمان نیاز دارند:
- جمعآوری مدارک و تکمیل پرونده
- انجام انگشت نگاری و تهیه اطلاعات بیومتریک
- پردازش درخواست توسط اداره مهاجرت کانادا
مهاجرت به کانادا چقدر هزینه دارد؟
هزینه مهاجرت به کانادا در روشهای مختلف فرق دارد؛ برخی روشها مثل برنامههای سرمایهگذاری و کارآفرینی گران هستند و برخی روشها مثل مهاجرت کاری یا تحصیلی ارزانتر تمام میشوند. برنامه اسکیل ورکر کانادا یا مهاجرت به کانادا با بورسیه تحصیلی از جمله ارزانترین روشهای مهاجرت به شمار میروند.
خیلی از افراد به اشتباه تصور میکنند که راهی برای مهاجرت رایگان به کانادا وجود دارد؛ اما واقعیت این است که همه برنامههای مهاجرتی هزینه دارند؛ به طور کلی هزینههای مهاجرت به کانادا شامل موارد زیر است:
- هزینه ترجمه مدارک
- هزینه دولتی ویزا
- هزینه شرکت در آزمون زبان
- تمکن مالی لازم برای روش موردنظر
- هزینه انگشت نگاری سفارت کانادا
- هزینههای متفرقه (مثل بلیت هواپیما و…)
- هزینه وکیل مهاجرتی (داشتن وکیل اجباری نیست)
بهترین روش مهاجرت به کانادا برای ایرانیان
بهترین روش مهاجرت با توجه به شرایط هر شخص فرق دارد؛ اما اگر نگاهی به آمار و دادههای رسمی بیندازیم، متوجه میشویم که در چند سال اخیر برنامههای سرمایه گذاری استانی کانادا (که به آنها برنامههای کارآفرینی نیز گفته میشود) بیشترین تقاضا را بین شهروندان ایرانی داشتهاند؛ بنابراین ما تصمیم گرفتیم در این قسمت درباره شرایط کارآفرینی در کانادا صحبت کنیم:
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
واژه کارآفرین تقریباً برای همه ما آشنا است؛ در تعریف ساده کارآفرین به کسی گفته میشود که «با هدف کسب سود یک کسبوکار را راهاندازی کند و مهارت کافی برای رساندن بیزینس به بیشترین بازدهی مالی را داشته باشد». ویزای کارآفرینی کانادا دقیقاً برای همین افراد طراحی شده است! دولت کانادا به کارآفرینان خلاق خارجی که بتوانند یک کسبوکار پرسود در این کشور راهاندازی کنند، اقامت دائم و شهروندی کانادا را اعطا میکند.
شرایط
شرایط کارآفرینی در استانهای مختلف کانادا متفاوت است؛ چرا که هر استان نیازهای اقتصادی خاص خود را دارد. با این وجود میتوان به طور کلی گفت که دریافت اقامت کانادا از طریق کارآفرینی سه شرط اصلی دارد:
شرح پروسه
فرقی ندارد کدام استان کانادا را برای کارآفرینی انتخاب کنید؛ در هر صورت ابتدا با ویزای کار وارد استان موردنظر میشوید و سپس بیزینس خود را با سرمایه اولیه تأسیس میکنید. تقریباً 12 ماه تا 20 ماه (بسته به استان) پس از اجرا و مدیریت بیزینس خود، میتوانید برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنید.
سرمایه گذاری در نیوبرانزویک
کانادا ده استان دارد و هر استان برنامه کارآفرینی خاص خود را اجرا میکند. نمیتوان گفت که کدام استان کانادا برای سرمایهگذاری بهتر است؛ چرا که ابتدا باید شرایط متقاضی بررسی شود و با توجه به فاکتورهایی مثل مدرک زبان، میزان تمکن مالی، سن و… تعیین شود که برنامه کارآفرینی کدام استان برای او بهتر است.
با این حال با توجه به تجربه و آمار پروندههای موفق میتوان گفت که استان نیوبرانزویک یکی از بهترین استانهای کانادا برای سرمایهگذاری است. خیلی از سرمایهگذاران ایرانی توانستهاند از طریق این برنامه اقامت دائم کانادا را کسب کنند. در ادامه درباره شرایط و پروسه سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک توضیح میدهیم:
شرایط
شرح پروسه
- ابتدا باید یک سفر تحقیقی به استان نیوبرانزویک انجام دهید؛ سپس یک پروفایل آنلاین در سایت اداره مهاجرت استان ثبت میکنید و اطلاعات خود را (مثل سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و…) در اختیار استان قرار میدهید.
- پروفایل شما امتیازدهی میشود و اگر حداقل 65 امتیاز کسب کنید، استان برای شما دعوتنامه اپلای صادر میکند. پس از دریافت دعوتنامه 3 ماه وقت دارید که درخواست کامل خود را همراه با مدارک لازم برای اداره مهاجرت استان نیوبرانزویک ارسال کنید.
- اگر با درخواست شما موافقت شود، از طرف استان نامه حمایتی (لتر آف ساپورت) دریافت خواهید کرد؛ سپس میتوانید برای دریافت ویزای کار اقدام کنید. با ویزای کار وارد استان میشوید و بیزینس خود را اجرا میکنید؛ یک سال پس از اجرای بیزینس در استان میتوانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید.
مهاجرت به کانادا خوب یا بد؟
پاسخ این سؤال برای همه افراد یکسان نیست؛ همه چیز بستگی به اولویتهای شخصی شما دارد. کانادا در بین هفت اقتصاد قدرتمند جهان قرار دارد؛ فرصتهای کاری بیشمار هستند و از طرفی با نرخ پایین مالیات بسیاری از سرمایهگذاران آن را به کشورهای اروپایی ترجیح میدهند. سیستم آموزشی پیشرفته است و دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی میتوانند برای همیشه در کانادا بمانند.
اما واقعیت این است که همه اینها به تلاش بسیار و یک برنامهریزی هدفمند نیاز دارد؛ قبل از مهاجرت باید سطح زبان خود را ارتقا دهید و درباره مهارتهای موردنیاز در کانادا تحقیق کنید. کانادا یک کشور مهاجرپذیر است؛ اما فراموش کنید از مهاجران توانمند استقبال میکند!
وکیل مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا بدون وکیل امکانپذیر است. اطلاعات کامل درباره همه روشهای مهاجرت به کانادا در وبسایت رسمی اداره مهاجرت این کشور در دسترس است؛ با این وجود داشتن وکیل میتواند باعث صرفهجویی در وقت و هزینههای شما شود؛ در هر پرونده جزئیات و پیچیدگیهایی وجود دارد که فقط یک وکیل متخصص و با تجربه به آن مسلط است.
اصلیترین قدم برای یک مهاجرت موفق انتخاب روش مهاجرتی درست است؛ در صورت تمایل برای دریافت مشاوره با شرکت مهاجرتی ادیسه تماس بگیرید. مشاورین حقوقی مهاجرت بهصورت کاملاً رایگان به شما کمک میکنند که بهترین روش مهاجرت متناسب با شرایط خود را انتخاب کنید.
شماره تماس: شماره 87163000 – 021
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0