مولر: دفاع کردن در فوتبال استعداد خاصی نمیخواهد

مهاجم تیم ملی فوتبال آلمان قول نداد که این تیم بتواند برد پرگلی برابر لیختن اشتاین به دست بیاورد. به گزارش ایسنا و به نقل از بیلد، آلمان در دیدار برابر لیختن اشتاین در حالی با دو گل به برتری رسید که هانسی فلیک را برای اولین بار روی نیمکت مربیگری خود میدید. اکنون دیدار

مهاجم تیم ملی فوتبال آلمان قول نداد که این تیم بتواند برد پرگلی برابر لیختن اشتاین به دست بیاورد.
به گزارش ایسنا و به نقل از بیلد، آلمان در دیدار برابر لیختن اشتاین در حالی با دو گل به برتری رسید که هانسی فلیک را برای اولین بار روی نیمکت مربیگری خود میدید. اکنون دیدار برگشت دو تیم برگزار می شود و صعود ژرمن ها به جام جهانی قطعی شده است.
توماس مولر گفت: نمی توانم قول برگزاری جشنواره گل برابر حریف را بدهم. ما می خواهیم موقعیت های گلزنی ایجاد کنیم و این کار به این راحتی نخواهد بود. در بازی اول، حریف به شدت تدافعی عمل کرد، احساس می شد که آنها بیش از ۹۰ دقیقه با یازده بازیکن در محوطه جریمه خودشان بودند. مولر گفت: آنها خوب کار کردند. برای دفاع خوب لازم نیست استعداد فوق العاده ای داشته باشید. شما باید از نظر بدنی خوب و اشتیاق داشته باشید و لیختن اشتاین این را نشان داده است.
مولر میتواند صد و نهمین بازی خود را با لباس آلمان انجام دهد و از یورگن کلینزمن پیشی بگیرد. او تنها چهار بازی با هم تیمی سابق خود فیلیپ لام که ۱۱۳ بار پیراهن آلمان را بر تن کرده بود، فاصله دارد. مولر گفت: من با این دو نام ارتباط زیادی دارم. کلینزمن اولین مربی من در بایرن بود و من را به تیم اصلی رساند. من در سمت راست با لام بازی می کردم و صمیمی هستیم.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0