نساجی برای بازی با پرسپولیس مجددا تست کرونا داد

پس از مثبت شدن تست کرونای ۷ عضو تیم نساجی طی روزهای گذشته، با درخواست ایفمارک، نساجی برای بازی با پرسپولیس، مجددا تست کرونا داد. به گزارش ایسنا، طبق پروتکل و با درخواست ایفمارک برای چهاردهمین بار در فصل اخیر، اعضای تیم نساجی و عوامل، زیر نظر مقامات ذیربط با کیتهای استاندارد، توسط آزمایشگاه مورد

پس از مثبت شدن تست کرونای ۷ عضو تیم نساجی طی روزهای گذشته، با درخواست ایفمارک، نساجی برای بازی با پرسپولیس، مجددا تست کرونا داد.
به گزارش ایسنا، طبق پروتکل و با درخواست ایفمارک برای چهاردهمین بار در فصل اخیر، اعضای تیم نساجی و عوامل، زیر نظر مقامات ذیربط با کیتهای استاندارد، توسط آزمایشگاه مورد تایید، تست پیسیآر و تستهای آنتیبادی آیجیجی و آیجیام و همچنین تبسنجی و تست اکسیژن خون را انجام دادند.
تست سیزدهم تیم نساجی بعد از بازی با نفت مسجدسلیمان، روز ۱۵ فروردین انجام شد که جواب تست ۷ نفر از اعضای تیم مثبت اعلام شد.
تست دوازدهم تیم نساجی روز ۱۱ فروردین پیش از بازی با نفت مسجدسلیمان انجام شده بود که جواب تستها منفی بود.
نساجی در هفته بیستم لیگ برتر به مصاف پرسپولیس می رود و بعد از آن شاگردان گلمحمدی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا راهی هند میشوند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰