تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اکتبر 2021 - 23:09
کد خبر : 56769

واکسیناسیون ۷۵ درصد از جمعیت استان ایلام

واکسیناسیون ۷۵ درصد از جمعیت استان ایلام

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در حال حاضر ۷۵ درصد واکسیناسیون در سطح استان انجام شده و در ردیف استان‌های خوب کشور به لحاظ تزریق واکسن قرار داریم.  دکتر “جمیل صادقی‌فر” در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار کرد: واکسن کرونا برای کادر درمان در حال انجام است و در این رابطه مشکلی

واکسیناسیون ۷۵ درصد از جمعیت استان ایلام

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در حال حاضر ۷۵ درصد واکسیناسیون در سطح استان انجام شده و در ردیف استان‌های خوب کشور به لحاظ تزریق واکسن قرار داریم.

 دکتر “جمیل صادقی‌فر” در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار کرد: واکسن کرونا برای کادر درمان در حال انجام است و در این رابطه مشکلی نداریم و در حال حاضر ۷۵ درصد واکسیناسیون در سطح استان انجام شده و در ردیف استان‌های خوب کشور به لحاظ تزریق واکسن قرار داریم.

وی با بیان اینکه رسانه‌های مختلف از جمله صدا و سیما با ترغیب جامعه به واکسیناسیون، دانشگاه را در راستای واکسیناسیون عمومی یاری نمایند، گفت: ۳۷ درصد از مادران باردار در سطح استان واکسینه شده اند و این گروه، جزو گروه‌هایی هستند که همواره بر واکسیناسیون آنها تاکید داریم.

در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۸۶ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده و  شمار مبتلایان به کرونا در استان به ۶۲ هزار و ۵۰ نفر رسیده است.

همچنین  در ۲۴ ساعت گذشته ۵ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه  ۱۱۱۰ نفر است.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.