تاریخ انتشار : یکشنبه 3 اکتبر 2021 - 22:59
کد خبر : 21720

پادشاه اردن پرونده شاهزاده حمزه را به عمویش سپرد

پادشاه اردن پرونده شاهزاده حمزه را به عمویش سپرد

دفتر سلطنتی اردن اعلام کرد، ملک عبدالله دوم عمویش شاهزاده حسن بن طلال را مامور صحبت با شاهزاده حمزه بن حسین کرده است. به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، دفتر سلطنتی اردن اعلام کرد، در سایه تصمیم ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن در برخورد با موضوع شاهزاده حمزه بن حسین، برادر

پادشاه اردن پرونده شاهزاده حمزه را به عمویش سپرد

دفتر سلطنتی اردن اعلام کرد، ملک عبدالله دوم عمویش شاهزاده حسن بن طلال را مامور صحبت با شاهزاده حمزه بن حسین کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، دفتر سلطنتی اردن اعلام کرد، در سایه تصمیم ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن در برخورد با موضوع شاهزاده حمزه بن حسین، برادر ناتنی‌اش و ولیعهد سابق، پادشاه پرونده این شاهزاده را به عمویش شاهزاده حسن بن طلال سپرده است.

دفتر سلطنتی تاکید کرد: شاهزاده حمزه باید به اصول و رویکرد خاندان هاشمی پایبند باشد، از این رو شاهزاده حسن مامور است این پایبندی را به گوش او برساند.

این در حالی است که ولیعهد سابق اردن که به دلیل تلاش به همراه چند شخصیت دیگر برای توطئه علیه پادشاه در حبس خانگی به سر می‌برد، در یک فایل صوتی اعلام کرد که به دستورات ارتش عمل نمی‌کند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.