تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 30 سپتامبر 2021 - 19:16
کد خبر : 14344

پایان هفته فارس طوفانی است

پایان هفته فارس طوفانی است

مدیرکل هواشناسی فارس گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده شاهد گرد و غبار و وزش باد شدید برای روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه جاری در سطح استان خواهیم بود. مهرداد قطره سامانی در گفت‌وگو با ایسنا با هشدار و اعلام سطح زرد برای استان فارس در اخر هفته جاری، اظهار کرد: برای روز

پایان هفته فارس طوفانی است

مدیرکل هواشناسی فارس گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده شاهد گرد و غبار و وزش باد شدید برای روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه جاری در سطح استان خواهیم بود.

مهرداد قطره سامانی در گفت‌وگو با ایسنا با هشدار و اعلام سطح زرد برای استان فارس در اخر هفته جاری، اظهار کرد: برای روز پنج شنبه دوازدهم فروردین وقوع پدیده وزش باد شدید همراه با گرد و غبار در کل استان به ویژه نیمه شمالی پیش‌بینی شده است.

او افزود: برای روز جمعه ۱۳ فروردین ماه از بعد از ظهر احتمال وزش باد نسبتاً شدید گاهی با گرد و خاک به ویژه در نیمه شمالی و مرکز استان وجود دارد.

قطره سامانی ادامه داد: برای روز شنبه ۱۴ فروردین ماه نیز وزش باد شدید تا خیلی شدید با گردوخاک در نیمه شرقی استان به ویژه نواحی شمالی شمال شرق و جنوب شرق و مرکز پیش‌بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان فارس بیان کرد: کاهش دید افقی، آلودگی و کاهش کیفیت هوا، خسارت به سازه‌های سبک و آسیب سازه‌های موقت، گلخانه‌ها، تابلوهای تبلیغاتی، احتمال شکستن درختان فرسوده و سقوط اجسام از ارتفاع در کارگاه‌های ساختمانی از مخاطرات قابل انتظار در استان است.

او توصیه کرد: هم استانی‌ها به ویژه کودکان، سالخوردگان و بیماران تنفسی از تردد غیرضروری در فضای باز به جهت بروز پدیده گرد و خاک پرهیز کنند و تمهیدات لازم به ویژه در بخش کشاورزی به جهت وزش باد شدید در نظر گرفته شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.