تاریخ انتشار : شنبه 12 اسفند 1402 - 10:41
کد خبر : 231111

پخت لپه ناپز با جوش شیرین

پخت لپه ناپز با جوش شیرین

پخت لپه زرد تبریزی با جوش شیرین یکی از بهترین و موثرترین کارهایی است که آشپز های حرفه ایی انجام می دهند تا بتوانند سریع تر آشپزی کنند و حس خوب شادی دورهم بودن و لذت بردن از خورشتی خوشمزه را برای همه ایجاد کنند. عنوان این خبر پخت لپه با جوش شیرین است و ما در

پخت لپه زرد تبریزی با جوش شیرین یکی از بهترین و موثرترین کارهایی است که آشپز های حرفه ایی انجام می دهند تا بتوانند سریع تر آشپزی کنند و حس خوب شادی دورهم بودن و لذت بردن از خورشتی خوشمزه را برای همه ایجاد کنند.

عنوان این خبر پخت لپه با جوش شیرین است و ما در این خبر قصد داریم تا اطلاعات بیشتری درباره ی اینکه چطور می شود حبوبات ناپز را سریع تر پخت صحبت کنیم. مقالات و آزمایش های بسیاری در این مورد وجود دارند اما آنچه کاربردی تر و موثر تر هست راه و روش هایی هست که آشپز های حرفه ایی انجام می دهند. این روش ها بسیار موثر تر می باشند زیرا که بارها توسط این افراد حرفه ایی مورد استفاده و آزمایش انجام شده اند.

بسیاری از حبوبات فله ایی که خریداری می شوند تاریخ انقضا و یا تولیدی ندارند و اگر حرفه ایی در خرید حبوبات نباشید نمی توانید به راحتی حبوبات تازه و کهنه و مانده را تشخیص دهید و وقت زیادی را باید برای پخت حبوبات بگذارید و شاید هم در نهایت در بیشتر وقت ها حبوبات مورد نظرتان پخته و نرم نشود و خورشتی که تهیه کرده ایید هم قابل خوردن نباشد و نتیجه تمام زحمت هایتان را نبیدنید.

پیش از اینکه به شما راه حل جوش شیرین برای پخت لپه را توضیح دهیم به شما پیشنهاد بهتری داریم و آن خرید حبوبات بسته بندی شده هایی با برند های معتبری همچون گلستان، بوکاژ و غیره می باشد که در شهر و یا کشور مطرح هستند زیرا این برند ها معتبر و مشهور هستند و تمام تلاش خود را می کنند تا حبوباتی با بهترین کیفیت و تازه و خوش پخت را به مشتریان خود تقدیم کنند زیرا سرمایه اصلی برای این برند ها مشتریان وفاداری هستند که می خواهند بارها و بارها از محصولاتشان و برندشان خرید کنند.

به هر حال اگر موفق به خرید حبوبات بسته بندی شده با مشخصات کامل تولید و انقضا نشدید و خرید حبوبات فله را داشتید و لپه شما هر تلاشی داشتید نپخت چه باید کرد؟ یکی از موثرترین راه حل ها استفاده از جوش شیرین است. جوش شیرین ماده ایی است که توسط سازمان بهداشت ممنوع شده ایت وخوردن آن اصلا مورد تایید این وزارت نیست اما شما می توانید از آن برای پختن حبوبات خودتان استفاده کنید. برای استفاده از این روش می توانید جوش شیرین را به همراه لپه زرد تبریزی مانده ی خودتان بگذارید تا چند دقیقه جوش بخورند و پس از آن آب لپه ها رو دور بریزید و لپه ها را خوب بشویید تا جوش شیرین شسته شوند. حال دوباره لپه ها را با آب بگذارید تا بهتر و ساده تر پخته شوند. با این روش می توانید به سادگی حبوبات را سریع تر بپزید و خورشت قیمه ی خوش مزه تری و خوش رنگ تری را به خانواده تقدیم کنید و حس خوب دورهم بودن را با غذایی خوش مزه تجربه کنید.

یکی دیگر از راه حل ها تاثیر سرکه در پخت حبوبات می باشد که می تواند موثر واقع شود و دیگر مانند جوش شیرین نیز مشکل زا برای بدنمان نباشد.

راه حل هایی دیگر نیز برای پخت حبوبات ناپز وجود دارد از قبیل خیساندن آنها برای چندین ساعت در آب تقریبا داغ و استفاده از نمک برای پخت حبوبات و یا جوشاندن چند باره آنها وجود دارد که در مقالات از آنها صحبت شده است اما موثرترین روش را در بالا بیان شده است.

پخت حبوبات ناپز با جوش شیرین

حبوبات یکی از بهترین و مفید ترین مواد طبیعی گیاهی سالم می باشند و خوشبختانه ما ایرانی ها از این گیاهان با ارزش بسیار در خورشت هایمان استفاده می کنیم و سریع تر پختن آنها در زمان بسیار می تواند صرفه جویی کند. در این خبر گزاری قصد داریم تا اطلاعات کاربردی که موثر و کاربردی هم باشند را مطرح کنیم تا با خیال راحت تری آشپزی کنید حتی اگر تازه شروع به آشپزی کردن کردید و از نوش جان کردن خوراکی خوشمزه در دورهمی ها و مهمانی هایتان لذت ببرید و لحظاتی خوب را تجربه کنید.

خبرگزاری نیوز اسکای

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
advanced-floating-content-close-btn