تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 دی 1400 - 11:23
کد خبر : 179945

پیگیری بیشتری برای گرفتن سهم خراسان رضوی از اعتبارات ملی نیاز است

پیگیری بیشتری برای گرفتن سهم خراسان رضوی از اعتبارات ملی نیاز است

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: پیگیری بیشتری از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برای اخذ سهمی بیشتر برای استان از منابع و اعتبارات ملی که در سطح وزارتخانه‌ها وجود دارد، نیاز است و باید برای جبران عقب ماندگی‌های استان در این زمینه اهتمام بیشتری داشت. یعقوبعلی نظری روز شنبه در نشست

پیگیری بیشتری برای گرفتن سهم خراسان رضوی از اعتبارات ملی نیاز است

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: پیگیری بیشتری از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برای اخذ سهمی بیشتر برای استان از منابع و اعتبارات ملی که در سطح وزارتخانه‌ها وجود دارد، نیاز است و باید برای جبران عقب ماندگی‌های استان در این زمینه اهتمام بیشتری داشت.

یعقوبعلی نظری روز شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار کرد: قبل از بسته شدن لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود که نسبت به مطالبه سهم واقعی استان از این بودجه و دیده شدن خراسان رضوی در تصمیمات وزارتخانه‌ای وارد عمل شوند تا استان از این جهت متضرر نشود.

وی با تاکید بر عدم تعلل در برگزاری نشست‌های مرتبط با کارگروه امور زیربنایی و کارگروه‌ها افزود: نباید هیچ تعللی در برگزاری این نشست‌ها و کارگروه‌های مرتبط با شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به‌وجود آید تا این موضوع به سرعت اجرا شود و معطلی در آن نباشد.

استاندارخراسان رضوی بیان کرد: تهیه سند آمایش سرزمینی از نظر جامعیت موضوعات، دقت و برنامه‌ریزی راهبردی بسیار اهمیت دارد و باید از طریق این سند اطلاعات جامع و پایه در اختیار برنامه‌ریزان قرار گیرد، اجتناب از بخشی‌نگری صرف و داشتن نگاه مستقل تحقیقاتی و پژوهشی در ارتباط با گردآوری موضوعات در این سند ضروری است.

نظری با تاکید بر بازنگری استانی در سند آمایشی سرزمینی افزود: بازنگری در این سند در استان از دیدگاه جامعیت موضوع و پرداختن به نکاتی است که از آن غفلت شده است، همین مساله مربوط به مزیت زیارت و تاثیرات آن بر حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی چندان در این سند به آن پرداخته نشده است.

وی عنوان کرد: موضوعات و مزیت‌های مختلف در سند آمایش سرزمینی باید براساس واقعیت‌ها و نظرات کارشناسانه باشد و از تجارت مسوولان و کارشناسان در آن بهره گرفته شود تا یک سند جامع و دقیق و قابل استفاده و پیاده سازی برای همه دستگاه‌های اجرایی باشد و بتوانند مبتنی بر آن نسبت به جذب اعتبارات خود اقدام کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی نظری ادامه داد: موضوعات مختلف در این سند باید به صورت دستگاهی پیگیری شود و ما نیز موضوعات را به صورت موردی از طریق دستگاه‌های اجرایی دنبال خواهیم کرد. عقب ماندگی‌های استان در موضوعات مختلف به‌ ویژه تخصیص اعتبارات عمرانی باید از طریق دستگاه اجرایی مربوطه احصا و گزارش آن به سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال شود.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
advanced-floating-content-close-btn