تاریخ انتشار : سه‌شنبه 12 آوریل 2022 - 12:25
کد خبر : 196688

چیلر هوا خنک یکپارچه چیست؟

چیلر هوا خنک یکپارچه چیست؟

چیلر هوا خنک یکپارچه نوعی سیستم برودتی جمع و جور و بسیار کار آمد است. از این نوع سیستم اغلب برای موقعیت های صنعتی و تجاری به منظور تأمین رطوبت هوا و یا خنک کردن مایعات استفاده می شود. مشخصات فنی چیلر هوا خنک یکپارچه  بهتر است بدانید چیلر هوا خنک یکپارچه  از کندانسور، کمپرسور، اواپراتور و

چیلر هوا خنک یکپارچه نوعی سیستم برودتی جمع و جور و بسیار کار آمد است. از این نوع سیستم اغلب برای موقعیت های صنعتی و تجاری به منظور تأمین رطوبت هوا و یا خنک کردن مایعات استفاده می شود.

مشخصات فنی چیلر هوا خنک یکپارچه 

بهتر است بدانید چیلر هوا خنک یکپارچه  از کندانسور، کمپرسور، اواپراتور و شیر انبساط  تشکیل شده است. این نوع چیلر بهترین و ایده آل ترین گزینه جهت کاربردهای موقت یا اضطراری و مکمل محسوب می شود. این نوع سیستم را می توان با سه نوع کمپرسور حلزونی، مارپیچی و رفت و برگشتی تولید کرد. همچنین چیلر هوا خنک یکپارچه  به کندانسور با لوله مسی داخل فین دار و پره آلومینیومی مجهز است.

از دیگر مشخصات فنی این نوع چیلر هوا خنک می توان به مجهز بودن آن به تمام تجهیزات حفاظتی اشاره کرد. کویل های این نوع چیلر را می توان در شرایط محیطی و جغرافیایی خاص با یکسری مواد ضد خوردگی محافظت کرد. از دیگر مشخصات این محصول می توان به قابلیت تولید آن از اواپراتور Shell & Tube  یا Plate از معتبرترین برندهای جهانی اشاره کرد. به نوعی می توان گفت این نوع سیستم دارای لوله های مسی فین دار با راندمان بالا و پوسته ای از جنس مانیسمان است.

 

این سیستم به نوعی دوستدار محیط زیست محسوب می شود. همچنین این نوع چیلر در حین عملکرد از حداقل سطح صدا برخوردار می باشد زیرا به الکتروفن های با بالانس کامل استاتیکی و دینامیکی مجهز است. این نوع چیلر گزینه مناسبی برای کار با مبردهاي HCFC به شمار می آید. از دیگر ویژگی های این نوع سیستم می توان به امکان ساخت آن با کاربری تهویه مطبوع یا صنعتی اشاره کرد. همچنین این سیستم به قطعات برقی، آنتی فریز  و لوازم کنترلی از مارک های معتبر اروپایی مجهز است.

از دیگر ویژگی های مهم این نوع سیستم می توان به امکان بهره گیری آن از سیستم کنترل هوشمند و سیستم کنترل میکروپروسسوری اشاره کرد. این نوع سیستم با ظرفیت های ۲ الی ۱۵ تن دارای بیشترین کاربرد و استفاده برای محیط های کوچک است. همچنین ظرفیت های بالاتر برای محیط های صنعتی استفاده می شوند. در صورتی که قصد خرید این نوع سیستم را دارید، پیشنهاد ما به شما گروه والا اندیشان وطن است. این مرکز انواع سیستم های تهویه را با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت به مشتریان خود عرضه می کند.

کمپرسورهای چیلر هوا خنک یکپارچه

بهتر است بدانید در ساختار چیلر هوا خنک یکپارچه امروزه از کمپرسورهای مختلفی استفاده می شود، از اینرو نگاهی مختصر به هر کدام از این انواع مختلف خواهیم داشت. قبل از خرید کمپرسور لازم است آن را متناسب با فضای مورد نیاز خود خریداری کنید.

کمپرسور روتاری : این نوع کمپرسور از قطعات مختلفی همچون پیستون، پره، میل لنگ و … تشکیل شده است. این نوع کمپرسور بیشترین کاربرد و استفاده را در پروژه های تهویه مطبوع با ظرفیت خیلی پایین دارد.

کمپرسور پیستونی:  کمپرسورهای پیستونی اغلب در ظرفیت های میانی چیلرهای هوا خنک مورد استفاده می گیرند. در ساختار این محصول از قطعات متحرک متعددی همچون سوپاپ، شاتون، پیستون، میل لنگ و … استفاده شده است.

کمپرسور اسکرو: از دیگر انواع کمپرسورها می توان به کمپرسور اسکرو اشاره کرد. این نوع کمپرسور دارای بیشترین کاربرد و استفاده در پروژه های تهویه مطبوع با ظرفیت های بالا است. به منظور ایجاد تراکم در گاز مبرد در ساختار این نوع کمپرسور از دو مارپیچ دوار نر و ماده استفاده شده است.

کمپرسور سانتریفیوژ: این نوع کمپرسور حجم جابجایی بسیار بالایی دارد، از اینرو در پروژه های بزرگ تهویه مطبوع با ظرفیت های خیلی بالا مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از ویژگی های بارز این محصول این است که بدون روغن کار می کند.

کمپرسور اسکرال: از این نوع کمپرسور در چیلرهای تراکمی با ظرفیت پایین استفاده می شود. این نوع کمپرسور از حجم جابجایی کمی در مقایسه با کمپرسورهای اسکرو برخوردار است. به نوعی می توان گفت کمپرسور اسکرال ظرفیت برودتی و تولیدی کمتری نسبت به کمپرسورهای اسکرو دارد.

مزایا و معایب این نوع چیلرها

استفاده از چیلر هوا خنک یکپارچه دارای یکسری مزایا است، از اینرو نگاهی مختصر به این مزایا خواهیم داشت. یکی از مزیت های مهم این نوع سیستم، عدم احتیاج به برج های خنک کنندۀ مجزا است. این نوع چیلرها را می توان در فضاهای باز نصب کرد. همچنین شما می توانید با استفاده از تابلوی برق چیلر اجزای دستگاه را کنترل کنید. در دستگاه های پیشرفته به راحتی می توان میزان مصرف انرژی را مدیریت کرد.

با حذف لوله‌ کشی و هزینه ‌های مربوط به کندانسور آبی به طور قابل توجهی می توان در هزینه ها صرفه جویی کرد. همچنین با استفاده از بخشی از ظرفیت دستگاه به راحتی می توان مصرف انرژی را کمتر نمود. این نوع سیستم تنها با استفاده از یک انشعاب آب و برق از ساختمان قابل راه اندازی است. از دیگر مزیت های مهم این نوع سیستم ها می توان به سازگاری آن ها با هر نوع شرایط آب و هوایی اشاره کرد. در واقع از این نوع سیستم ها می توانید در هر نقطه از کشور با آب و هواهای گرم و خشک و مناطق کم آب نیز استفاده کنید.

هزینه نصب و نگهداری این نوع سیستم کمتر است زیرا به برج خنک کنندۀ آبی نیاز ندارد و میزان لوله کشی بین دستگاه ها کاهش می یابد. برای افزایش قدرت مدیریت دستگاه می توان چند کمپرسور را در سیکل های مجزا طراحی کرد. امروزه به منظور استفاده از چیلر آب خنک لازم است تجهیزات مختلفی مانند برج خنک کننده، پمپ آب و سختی گیر را نیز خریداری کنید، این در حالی است که در چیلرهای هوا خنک به این تجهیزات نیازی نیست.

چندان دور از ذهن نیست که چیلر هوا خنک یکپارچه معایبی نیز دارد. به عنوان یکی از معایب این نوع سیستم می توان به مصرف بالای هزینه برق آن اشاره کرد. در واقع چیلرهای هوا خنک نسبت به چیلرهای آب خنک برق بیشتری را مصرف می کنند. همچنین برای تهیه این نوع سیستم ها در ظرفیت های سرمایشی مشابه لازم است قیمت بالاتری را پرداخت کنید. از دیگر معایب این نوع سیستم ابعاد بزرگ آن است.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.