تاریخ انتشار : دوشنبه 29 آذر 1400 - 16:59
کد خبر : 172643

کرسی‌های آزاداندیشی برای ارتقاء روحیه پرسشگری راه‌اندازی شود

کرسی‌های آزاداندیشی برای ارتقاء روحیه پرسشگری راه‌اندازی شود

ایسنا/فارس مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خواستار راه‌اندازی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها با هدف ارتقای روحیه پرسشگری و تولید فکر بین دانشجویان شد. حجت‌الاسلام حمید مقامی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ترویج فرهنگ پرسشگری با تولید فکر یکی از رسالت‌های باشگاه پرسشگران جوان در نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها است،

کرسی‌های آزاداندیشی برای ارتقاء روحیه پرسشگری راه‌اندازی شود

ایسنا/فارس مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خواستار راه‌اندازی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها با هدف ارتقای روحیه پرسشگری و تولید فکر بین دانشجویان شد.

حجت‌الاسلام حمید مقامی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ترویج فرهنگ پرسشگری با تولید فکر یکی از رسالت‌های باشگاه پرسشگران جوان در نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها است، گفت: برای رسیدن به این هدف باید کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها راه اندازی شود تا روحیه پرسشگری با هدف تولید فکر در بین دانشجویان ایجاد شود.

او با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های دیگر این نهاد ارتقای بینش سیاسی و بینش مذهبی بین دانشجویان است، افزود: ضروری است بر اساس رسالتی که بر عهده ‌داریم، با اجرای برنامه‌های مختلف، تولید فکر در بین مجامع دانشگاهی را ارتقاء دهیم.

به عقیده این استاد دانشگاه یکی از روش‌های ارتقای روحیه پرسشگری در بین دانشجویان برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی است و در این خصوص عنوان کرد:  نخستین گام برای رسیدن به این هدف این است که روش تفکر را در بین دانشجویان تقویت کنیم.

مقامی، وظایف تمام واحدهای نهاد را یک‌ شکل دانست و گفت این واحدها برای رسیدن به هدف خود وظائف تعریف‌ شده‌ای دارند اما در اجرا برای رسیدن به هدف از راه‌های مختلفی استفاده می‌کنند.

او از مسولان مراکز خواست برای اجرایی کردن طرح‌های خود هدف‌های خود را به چالش بیندازند تا با همفکری دیگر مسئولان مراکز بتوانند مشکلات طرح‌های خود را بررسی کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی، حلقه‌های پیوسته مدل مفهومی را یکی از برنامه‌های مهم این دفتر اعلام کرد و افزود: در حلقه اول؛ رسالت مرکز، حلقه دوم؛ هویت مرکز، حلقه سوم؛ واحدهای مکمل مرکز است که هرکدام تکمیل‌کننده یکدیگر هستند.

او ادامه داد: حلقه چهارم؛ جبهه فرهنگی نزدیک مرکز (واحدهای نهاد)، حلقه پنجم؛ جبهه فرهنگی میانه نسبت به مرکز (دانشگاه علوم پزشکی)، حلقه ششم؛ جبهه فرهنگی دور از مرکز (گروه مؤسسات بهار نکو) و درنهایت؛ فعالیت جبهه‌های فرهنگی که در مراکزی مانند ادارات، مؤسسات، مراکز، نهادهای وابسته به ادارات فعالیت می‌کنند.

مقامی یادآور شد: برای انجام و اجرایی این مهم به دو اصل رسالت فعالیت در مراکز نهاد و شناسایی از ظرفیت‌های آنها بیشتر توجه شود، اگر هرکدام از مسئولان رسالت فعالیتی خودشان را تعریف کنند، می‌توانیم با شناسایی دقیق و هدفمند و همچنین با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر، رسالت نهاد را عملیاتی کنیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
advanced-floating-content-close-btn