گرانی گوشت و ماهی، موجب کمبود مرغ شد

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: افزایش مصرف مرغ در خوزستان موجب شده است که تولید استان، جوابگوی نیاز مردم نباشد. خدارحم امیریزاده در پایان جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که امروز (۶ اردیبهشتماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به گرانی گوشت قرمز و گوشت ماهی، مردم بیشتر به مصرف مرغ

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: افزایش مصرف مرغ در خوزستان موجب شده است که تولید استان، جوابگوی نیاز مردم نباشد.
خدارحم امیریزاده در پایان جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که امروز (۶ اردیبهشتماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به گرانی گوشت قرمز و گوشت ماهی، مردم بیشتر به مصرف مرغ روی آوردهاند و سرانه مصرف مرغ هر فرد از ۲۷ کیلوگرم به بیش از ۳۰ کیلوگرم رسیده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: افزایش مصرف مرغ در خوزستان موجب شده است که تولید استان، جوابگوی نیاز مردم نباشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: روزانه ۴۰۰ تن مرغ نیاز داریم و اکنون بیش از ۳۰۰ تن مرغ روزانه در بازار عرضه میشود.
امیریزاده بیان کرد: روزانه به طور متوسط در خوزستان ۲۰۰ تن مرغ تولید میشود و ۱۰۰ تن از استانهای همجوار و ۵۰ تن نیز مرغ منجمد وارد استان کردهایم.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰