به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، حجت الاسلام مختار کرمی در جلسه کارگروه تبلیغ که در مجتمع فرهنگی نور تبلیغات اسلامی بیجار برگزار شد، اظهار کرد: تبلیغات اسلامی بهعنوان نهادی فرهنگی، مذهبی و دینی وظیفه خطیری در راستای ترویج آموزه های دینی در جامعه برعهده دارد.
وی افزود: مبلغان دینی و روحانیون موظف هستند دین مبین اسلام را همانگونه که در قرآن و کلام خداوند آمده است بدون هیچ خرافاتی به مردم انتقال دهند.
حجت الاسلام کرمی همچنین به اهمیت استفاده از شیوه های نوین ترویج فرهنگ دینی در جامعه اشاره و عنوان کرد: گفتمان جوانان امروزی تغییر یافته است لذا ما باید با تقویت باورهای دینی به دنبال شیوه نوین برای تبلیغ در کنار تقویت تبلیغ سنتی باشیم .
وی با اشاره به در پیش بودن جشن نیمه شعبان و آغاز ماه مبارک رمضان تاکید کرد: لازم است تا در راستای ترویج برنامه های قرآنی و دینی در این ایام بیش از پیش بکوشیم.
دبیرستانهای صدرا بستری مناسب برای اشاعه فرهنگ دینی در جامعه است
مدیرکل تبیلغات اسلامی کردستان همچنین در جلسه علوم و معارف اسلامی صدرا ولایت که در مجتمع فرهنگی نور بیجار برگزار شد، با اشاره به اهمیت فعالیت دبیرستان های صدرا گفت: دبیرستان های صدرا بستری مناسب برای اشاعه فرهنگ دینی در جامعه هستند.
وی افزود: مدارس صدرا بسترساز خوبی در زمينه تعليم و تربيت است و باید از این بستر در راستای توسعه فعالیت های دینی و قرانی استفاده کرد.
حجت الاسلام کرمی با تأکید بر ضرورت نشر و گسترش علوم و معارف قرآنی در جامعه، عنوان کرد: گسترش این علوم نقش بسزایی در مقابله با تهاجم فرهنگی غرب دارد.
وی تاکید کرد: باید از ظرفیتهای این دبیرستانها استفاده کرد و دانش آموزان را به سوی بهره بردن از این رشته سوق داد.منبع: ايسنا