درگذشت مادر شهیدان ابراهیمی هژیر

درگذشت مادر شهیدان ابراهیمی هژیر

ایسنا/همدان مادر شهیدان ستار و صمد ابراهیمی هژیر در گذشت.

  فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان در پی درگذشت مادر شهیدان ابراهیمی در پیامی درگذشت این مادر شهید را تسلیت گفت.

به‌گزارش ایسنا، متن پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت حاجیه خانم «مرصع ابراهیمی»، والده مکرمه شهیدان «حاج ستار و صمد ابراهیمی هژیر»، این بانوی صابره و عفیف، موجب تألم و تأسف فراوان گردید.

ایمان و ایثار مادران معظم شهدا که فرزندان عزیز خویش را در مسیر پاسداشت آرمان‌ها و ارزش‌های والای الهی، اسلامی و انقلابی هدیه کردند در وصف نمی‌گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان مؤمن و والا مقام نیست.

اینجانب درگذشت این بانوی ارجمند و اسوه صبر و استقامت را محضر امت شهیدپرور و ولایتمدار همدان، پیشکسوتان دفاع مقدس، خانواده‌های معظم شهدا، به ویژه خانواده محترم «ابراهیمی» تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم. امید آن که به فضل الهی و در جوار فرزندان شهیدشان قرین رحمت ربوبی گردند.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *