ثبت بیش از ۱۳۶ هزار سرکشی از آثار تاریخی خراسان رضوی در سال ۹۹

ثبت بیش از ۱۳۶ هزار سرکشی از آثار تاریخی خراسان رضوی در سال ۹۹

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث ‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: ۱۳۶ هزار و ۲۹۱ سرکشی و بازدید مراقبتی از آثار تاریخی خراسان رضوی طی سال ۹۹ انجام شده است.

سرهنگ محمدعلی مدیر با اعلام این خبر اظهار کرد: از این میزان ۹۹ هزار و ۸۳۲ مورد توسط نیروهای یگان حفاظت و ۱۰۰ مورد  به صورت تلفیقی با ماموران نیروی انتطامی سرکشی شده است.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، وی ادامه داد: هم‌چنین ۲۸۰ مورد توسط انجمن‌های میراث ‌فرهنگی و ۳۶ هزار و ‌۷۹ مورد نیز توسط فرمانده و مسئولان یگان حفاظت میراث ‌فرهنگی خراسان رضوی سرکشی و بازدید شده است.

مدیر با اشاره به همکاری مردم در حفاظت از میراث ‌فرهنگی خاطرنشان کرد: طی سال گذشته ۸۸ مورد گزارش مردمی در زمینه حفاظت و مراقبت از آثار تاریخی دریافت شده است. شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا تخریب حریم یا اثر تاریخی با شماره تلفن ‌ ۰۵۱۳۲۲۲۲۸۱۰  تماس گرفته و در حفاظت از آثار تاریخی مشارکت داشته باشند.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *