۱۳ مورد غرق شدگی در کهگیلویه و بویراحمد طی ۶ ماهه امسال

۱۳ مورد غرق شدگی در کهگیلویه و بویراحمد طی ۶ ماهه امسال

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد از ۱۳ فوت ناشی از غرق شدگی طی ۶ماهه نخست امسال در این استان خبر داد.

“کامروز امینی” در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: در این مدت غرق شدگی در سطح استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یا کاهشی نداشته است.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۱۲ مرود در شهرستان بویراحمد و یک نفر در شهرستان گچساران رخ داده است، اظهارکرد: از کل متوفیان ارجاعی غرق شدگی استان، ۱۲ نفر آقا و یک نفر خانم بوده اند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تعداد غرق شدگی های استان در ۶ ماهه سال گذشته نیز ۱۳ مورد بوده است.

گفتنی است که بر اساس سالنامه آماری سال ۹۹، استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه مرگ های ناشی از غرق شدگی نسبت به جمعیت در جایگاه دهم کشوری قرار گرفته بود.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *